DOBRI SAVJETI

JEDNOSTAVNO JE Kroz nekoliko klikova bez reklama na Viberu

Autor Smartlife

Možete ih isključiti i za budućnost

Izvor: Viber

Ako vas smetaju promotivne poruke koje vam s vremena na vrijeme stižu u Viber aplikaciju - postoji način kako ih zaustaviti. Kroz nekoliko klikova, na pravoj putanji u aplikaciji, uživat ćete u slobodi, bez reklama.

Ipak, prije nego što deaktivirate promotivne poruke koje vam stižu u Viber Inbox podsjećamo vas da možete isključiti i ostale Viber reklame korištenjem jednog koda.

Kako isključiti reklamne Viber poruke

Idite na dio aplikacije pod nazivom Još, odmah nakon toga u Podešavanja, otvorite Pozivi i poruke i u tom izborniku isključite opciju Prijem servisnih poruka.

Onemogućite prikupljanje osobnih podataka

Viber je pažljiv s vašim osobnim podacima, ali ako to dozvolite i ovoj aplikaciji - ona će prikupljati određene vrste podataka i plasirati vam reklame u odnos na njih.

Za svaki slučaj se vratite u izbornik Privatnost i skrolajte do Osobni podaci. Jednom kad se nađete u tom izborniku isključite sve što je moguće isključiti unutra.

Nakon ovih podešavanja više nećete primate reklame u vidu Viber klasičnih poruka (trgovine, benzinske stanice, brendovi garderobe, operatori itd.), ali ćete reklame u okviru chat liste i dalje viđati, mada one neće biti personalizirane na temelju vaših interesa.