KOLIKO VREMENA IMATE?

ZA LJUBITELJE APOKALIPSE Dying Light 2 Stay Human

Autor Smartlife

Zlokobni virus proširio se više nego u prvom dijelu te je zauzeo čitav svijet

Izvor: Techland

Video igra Dying Light 2 izlazi 4. veljače 2022. godine za PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i konzole ranije generacije, u Standard, Deluxe, Ultimate i Collectors izdanjima. Ukoliko igračima pođe za rukom i izdvoje novac za dovoljno jaka računala, vrijeme bi moglo biti problem – developeri su objavili kako je za cijelu igru potrebno čak 500 sati.

Izvor: Dying light

Techland je na svom Twitter profilu objavio da će igra potrajati, što je obradovalo one koji vole velike priče, a u objavi stoji da će gejmeri u Dying Light 2 univerzumu provesti onoliko vremena koliko je potrebno za pješačenje od Varšave do Madrida.

Reakcije su raznovrsne pa su s jedne strane oni koji su na prvo poglavlje već utrošili sate igranja, a s druge su oni koji smatraju kako developeri pretjeruju.

Techland je požurio pojasniti situaciju pa se u drugom tvitu može pročitati da je 500 sati zapravo maksimum – toliko je potrebno da se dovrše sve misije, istraže alternativni završeci i otkriju najudaljeniji dijelovi mape. Za regularnu igru je ipak potrebno nešto manje od 100 sati pa će oni kojima je glavna priča dovoljna sasvim sigurno uštedjeti na vremenu.

Dying Light 2 Stay Human Cinematic Trailer
Izvor: Youtube

Ljubitelji apokalipse s nestrpljenjem čekaju Dying Light 2 Stay Human budući se zlokobni virus proširio više nego u prvom poglavlju te je zauzeo čitav svijet. Glavni junak se nalazi u jednom od rijetkih gradova koji situaciju drže pod kontrolom.

Zombiji ipak nisu daleko, ali su pravi neprijatelji ovoga puta ljudi koji su se podijelili u grupe koje međusobno ratuju. Svi se nadaju da se neće ponoviti situacija iz prosinca te da neće biti novih odlaganja.

Dying Light 2 Stay Human - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube