POČINJE ŠKOLA

PRIPREMITE SE Uz neophodne aplikacije za sve školarke

Autor Dijana Kaćanski

Budite spremne pa iako ste već pripremile knjige, bilježnice i pribor, imamo nekoliko zanimljivih prijedloga

Izvor: www.allover.cc/MEV / allOver Photo / Profimedia

Prvi dani nove školske godine uvijek su stresni unatoč pomnim pripremama. Uzbuđenja zbog susreta s prijateljicama i prijateljima koje nismo vidjele cijelo ljeto nikad dosta, a ukoliko ste promijenile školu, trema je još i veća.

Kako bi se pripremile na vrijeme, osmislile sve detalje oko odlaska u školu prvi dan nove školske godine, donosimo nekoliko korisnih prijedloga.

College Student Girl Dress Up
Izvor: Google

Prvi dani škole predstavljaju nas u punom sjaju pa je aplikacija College Student Girl Dress Up s više od 5 milijuna preuzimanja prava inspiracija za odabiranje najupečatljivijih stylinga. Samo trebate izabrati jednu od predloženih lutki i izabrati stil, a zatim birati odjeću, obuću i ostale predmete.

Svaka djevojka taj prvi dan želi biti posebna, lijepo se obući i dotjerati pa se aplikacija Hairstyles step by step čini idealnom i baš primjerenom za pronalaženje najbolje frizure.

Izvor: Google

Osim što je veliki izbor frizura za mlade djevojke s dugom kosom u pitanju, aplikacija instalirana više od 5 milijuna puta pokazuje svaki korak do željene frizure.

Naravno da je uz odjeću i frizuru i malo šminke u prirodnim bojama lijepo vidjeti na budućoj školskoj kraljici. Aplikacija Beauty Salon - Back-to-School Makeup Games donosi puno korisnih savjeta za ljepotu, a usput se možete i zabaviti birajući odgovarajuću šminku za sva područja školskih događaja.

Izvor: Google

A da nije sve u dotjerivanju već je početak škole i prilika za novo razdoblje pametne organiziranosti pokazat će vam aplikacija School Planner namijenjena za one koje pohađaju osnovnu ili srednju školu kao i fakultet.

Pomoću kalendara organizirajte svoje vrijeme za učenje i pisanje zadaće, pomoću podsjetnika i dnevnih rasporeda ništa ne prepuštajte slučaju. U ovu jednostavnu aplikaciju možete zapisivati svoje ocjene, bilježiti napredak i izračunati prosjek ocjena.

Izvor: Google

Sve podatke o predavanjima i njihovo ograniziranje kao i sinhroniziranje s drugim uređajima moguće je uz ovu aplikaciju s više od 10 milijuna preuzimanja.

A da početak školske godine ne bude tako ozbiljan, poigrajte se srednjoškolskim životom kroz aplikaciju High School Story instaliranu više od 10 milijuna puta te organizirajte zabave s prijateljima, zabavite se na izletima s kolegama i saznajte sve njihove tajne...

Izvor: Google

Aplikacija Hip Hop Dance School Game prati vas kao nove zvijezde hip hopa, pomaže u sticanju brojnih obožavatelja kroz osmišljavanje najbolje koreografije. Od prikladnog odijevanja, uređivanja pa sve do penjanja po ljestvici najboljih donosi popularna igrica s više od 10 milijuna preuzimanja.

Hip Hop Dance School Game
Izvor: Google

Za romantičarke koje maštaju o prvom poljupcu zanimljiva aplikacija instalirana više od 10 milijuna puta First Love Kiss - Cupid’s Romance Mission donosi ljubavne priče o zaljubljivanju kroz pripremu sudionika za čudesni prvi poljubac.

Izvor: Google

Uz dobru pripremu, organizaciju svih školskih aktivnosti i zabavu primjerenu školskoj dobi, uplovite sigurno u novu školsku godinu.