VJEŽBANJE

LOSE IT IN 30 DAYS Aplikacijom do linije i ravnog trbuha

Autor Dijana Kaćanski

Tijekom ljeta ste puno plivale, šetale uz more ili u prirodi i više boravile na otvorenom, ali ne brinite

Izvor: Catalin Petolea / Alamy / Alamy / Profimedia

Slijedom modernog načina života koji uključuje dosta sati provedenih u sjedećem položaju, prirodno je da se višak kilograma kod žena najviše očituje u predjelu trbuha, bedara i stražnjice.

Poželjno je i nakon ljeta ispunjenog boravkom i aktivnostima na otvorenom odlučiti nastaviti s hodanjem, trčanjem ili vježbama kod kuće.

Izvor: Google

Povijest ženskog vježbanja počinje istezanjem koje su prakticirale dame 1910-ih godina, slijedećih desetljeća dogodile su se modifikacije u pokretima vježbanja sve do 50-ih godina kada se pojavljuje revolucionarni hula hoop.

Pravi bum u vježbanju i pokretanju milijuna žena na održavanje kondicije nastao je 1982. godine kada je Jane Fonda počela promovirati aerobik. Zatim je ples nekoliko najjačih pokreta u vježbanju premostio period do danas kada se sve više okrećemo individualnom pristupu vježbanja.

Nema više isprika, aplikacija Lose it in 30 days - workout for women, weight loss pomoći će vam da pametno preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i ljepotom, a i bolje ćete se osjećati.

Izvor: Maksim Gorbunov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova aplikacija za žene instalirana više od milijun puta pruža cjeloviti set vježbi kako bi se riješili naslaga na najkritičnijim mjestima. Metode su raznolike i obuhvaćaju vježbe istezanja, špagu za početnike i fitness trening.

Ako želite imati ravan trbuh i idealno zaobljeno tijelo osim redovitog hodanja i vježbanja posvetite pažnju i kvalitetnoj prehrani. Ove pomno osmišljene vježbe motivirat će vas da umjesto finog večernjeg obroka radije vježbate i mislite na rezultate.

Sve vježbe u aplikaciji su detaljno opisane dok djevojka-model pokazuje točne pokrete i broj potrebnih ponavljanja. Pratite svoje brojke o težini i potrošenim kalorijama nakon vježbi.

I za one pripadnice ljepšeg spola koje je teško nagovoriti na pokretanje zbog zdravlja i ljepote, mogu se naći programi koji traju samo 30 minuta.

Svakodnevno vježbanje kod kuće pomoći će vam i kod suočavanja sa stresom i tjeskobom pa će ove vježbe doprinijeti vašoj stabilnosti, dobrom izgledu i ljepoti.