PREMIJERA SLIJEDI

CALL OF DUTY: VANGUARD Uskoro premijera popularne video igre

Autor Smartlife

Activision je igru najavio kratkim videom koji najavljuje pravu premijeru za 19. kolovoza

Izvor: Youtube
Call of Duty®: Vanguard - Official Teaser
Izvor: Youtube

Nakon odlično primljenog, i kod kritike i kod publike, Call of Duty naslova iz 2020. godine, Activision je već najavio i nastavak igre. Novo izdanje zove se Call of Duty: Vanguard.

Prvi video otkriven je službeno, bez curenja kao proteklih godina, i pokazuje samo četiri fronta i na svakom po jednog protagonista. Vjerujemo da se radi o priči iz Drugog svjetskog rata i da će se radnja CoD: Vanguard izdanja razvijati na četiri fronta istovremeno ili na neki način isprepleteno.

Premijera prvih informacija u vezi s novom igrom održana je u Call of Duty: Warzone igri koja ne gubi na popularnosti. Call of Duty: Vanguard razvija Sledgehammer Games, studio koji nam je donio i igre Call of Duty: Advanced Warfare i Call of Duty: WWII.

Nažalost, Activision i Blizzard se trenutno nalaze u nezgodnoj situaciji jer je u SAD-u, u Kaliforniji trenutno aktivan medijski praćen sudski proces zbog toksičnih uvjeta rada u tim kompanijama i velikog broja prijavljenih slučajeva seksualnog uznemiravanja u okviru obje kompanije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI