ZA RAZNE IGRE

NJIHOVE PRVE GAMING SLUŠALICE Čist zvuk može poboljšati rad i zabavu

Autor Krunoslav Ćosić

Udoban i čist zvuk bitan je tijekom VC-a i dugih sesija gaminga

Izvor: Philips

Postavljanje seta za igranje može biti konkurentska prednost. Gaming je danas toliko složen i sveobuhvatan, a filtriranje zvuka izravno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tijekom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

Prva serija gaming slušalica u Philipsovu portfelju kroz dva različita modela donosi lagani dizajn i prilagodljivu traku za glavu dok mekani jastuci osiguravaju optimalno prianjanje i dugotrajnu udobnost nošenja.

Philips TAGH301BL
Izvor: Philips

Philipsove naglavne slušalice TAGH301BL s masom od 211 grama imaju kabel od 1,8 metara s univerzalnim priključkom od 3,5 mm. Uz namještanje visine slušalice nude dulju udobnost pri korištenju zahvaljujući mekanim unutarnjim PU jastučićima za osjećaj hlađenja.

Višenamjenski daljinski upravljač (s prekidačem za isključivanje zvuka) i čisti mikrofon zadovoljavaju zahtjeve igrača i profesionalaca, nudeći im produktivno i ugodno online čavrljanje. Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja, istodobno osiguravajući čist zvuk i bogate, podebljane basove.

Zvučna izolacija dolazi uz zatvoreni dizajn kako biste uživali u svakom detalju, a zvučna izolacija je potrebna ako igrate u bučnom okruženju kako biste se usredotočili na ono što radite.

Drugi model Philips TAGH401BL nudi 3D zvuk uz tehnologiju zvuka Dirac HD/3D. Korisnici Windows računala mogu upravljati 3D i HD tehnologijom izravno s ugrađenih kontrola nakon instalacije.

Philips TAGH401BL
Izvor: Philips

Imaju masu od 250 grama dok prilagodljiva traka za glavu za optimalno prianjanje omogućuje dugotrajnu udobnost nošenja zahvaljujući prilagodbi visine i mekim jastučićima za uho od PU memorijske pjene. Dizajn sadrži Light FX s breathing white lightom sa svake strane, a omogućava i višesmjerno kompaktno preklapanje.

Kabel ovih slušalica duljine je 2,5 metara te završava priključkom USB 2.0 za intuitivno povezivanje i brzi prijenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona.