IGRAČKA ZA DJECU

Pronašli smo izvrsnu audio zabavu za mlađu i stariju djecu

Autor Igor Martić

Djeca danas obožavaju streaming servise, ekrane osjetljive na dodir, ali nije sve u pametnim telefonima

Izvor: worldshop.eu

Kod dječjih igrački je bitno da se odmah mogu početi koristiti. Moraju imati ekran, obavezno na dodir, jer bez toga djeca više niti neće uzeti igračku u razmatranje. Ili će ju samo odložiti sa strane, a vi ste bespovratno potrošili novac. Naravno, igračku možete odnijeti u ustanove koje prikupljaju stvari za obitelji koje su u potrebi.

Danas je bitno i da su igračke spojene na internet te da omogućuju streaming sadržaja direktno i uživo. Iako sve prethodno opisano sliči na pametni telefon, niste niti blizu, ako ste sami htjeli pogoditi u čemu se radi. Još je jedna stvar bitna – reklame ne smiju postojati za djecu, dok se igraju.

U ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji tigerbox Touch Streaming Box je igračka privlačnog dizajna. Poslužit će kao izvrsna audio zabava za mlađu i stariju djecu: dolazi s početnim setom kako bi vaši mališani mogli odmah početi koristiti. Streaming kutija je opremljena zaslonom na dodir, što olakšava korištenje.

Izvor: worldshop.eu

Izvor: worldshop.eu

Tigerticket vam daje pristup streamingu s više od 10.000 naslova, bez oglasa. Drugo, zgodne tigrove kartice omogućuju vašem djetetu slušanje omiljene priče kad god poželi. I treće, mogu koristiti preuzimanje samosnimljenih poruka, vlastitih MP3 datoteka i priča iz medijske biblioteke tigertones.

Tigerbox Touch uključuje tigerticket s 1-mjesečnom pretplatom na streaming i tigercard s naslovom "Bibi und Tina - Folge 92 Mission Alex". Streaming box je također iznimno jednostavan za korištenje: jednostavno ubacite tigercard i najveće audio priče i pjesme za djecu od 3 do 12 godina zvučat će kao magija - bez ikakvih reklama i skrivenih troškova. Djeca niti ne mogu napraviti dodatne troškove.

Dimenzije su 11,5 x 11 x 11,5 cm, izrada od bambusa, tkanine te gumirane i negumirane plastike s termoplastičnim svojstvima. Ugrađena je baterija kapaciteta 400 mAh. Tigerbox Touch je dostupan po cijeni od 85 eura, a ako ste član Lufthansa Miles & More možete ga dobiti za 23.000 bodova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI