NEOBIČNI TELEVIZORI

SAJAM CES LAS VEGAS LG već sad najavljuje novitete za siječanj 2022.

Autor Krunoslav Ćosić

Televizori su razvijeni za one koji sve više vremena provode kod kuće

Izvor: LG

LG će u Las Vegasu, na sajmu CES, 4. siječnja 2022. predstaviti nove Lifestyle televizore koji donose jedinstvene mogućnosti gledanja sadržaja. Televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim.

Nude maksimalnu svestranost, elegantnu integraciju u prostor i prikladnije načine za obavljanje
raznih aktivnosti. Liniju predvode LG Objet TV (model 65Art90) i LG StanbyME (model 27Art10), dvije inovacije koje izbjegavaju konvencionalni dizajn displeja kako bi pružile novu vrijednost i korisničko iskustvo.

Proizvodi su savršena rješenja za današnje višenamjenske domove u kojima su rad, učenje, zabava i opuštanje dio svakodnevice.

LG Objet TV

Podsjeća na platno i neprimjetno se uklapa u svaku prostoriju svojim minimalističkim stilom i suptilnim korištenjem neutralnih boja donoseći trenutnu sofisticiranost i vizualni sklad u svaki interijer. Jednostavnim pritiskom tipke na LG-jevom daljinskom upravljaču tkanina se može podići ili spustiti, u skladu sa željama korisnika.

Izvor: LG

Tkaninu dostupnu u tri boje – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood i Kvadrat Green, proizvod danskog tekstilnog inovatora Kvadrat, moguće je spustiti kako bi se otkrio cijeli zaslon za maksimalno iskustvo gledanja ili podići kako bi se djelomično pokrio displej i prikazao samo odabrani izbor funkcija.

U načinu rada Full View, OLED evo panel od 65 inča kod LG Objet TV-a i napredni procesor nude zadivljujuće iskustvo gledanja čime sadržaj bilo kojeg žanra oživljava sa živopisnim, preciznim bojama i iznimnim kontrastom. Uz vrhunsku kvalitetu slike, premium TV može se pohvaliti 4,2-kanalnim zvučnim sustavom od 80 W koji pruža iskustvo zvuka kao u kinu.

Izvor: LG

Televizor LG Objet TV prikazuje datum i vrijeme te se može transformirati u prikladan audio player u postavci Music ili prikazati kolekciju ekskluzivnih slika ili onih s temom prirode u načinu rada Gallery.

LG StanbyME

Idealan je za današnje navike gledanja televizije. Jedinstveni zabavni centar zapravo je bežični TV zaslon s ugrađenom baterijom koja je pričvršćena na pomično postolje sa skrivenim kotačima i omogućava tri sata gledanja prije punjenja.

Izvor: LG

LG StanbyME lako se može premještati iz sobe u sobu za brojne mogućnosti gledanja sadržaja. Njegov 27-inčni displej idealne je veličine ne samo za filmove, TV emisije i streaming video sadržaja, već i za videokonferencije s obitelji i suradnicima te sudjelovanje na online predavanjima.

Zaslon se može zakretati, naginjati i rotirati dok je u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji, uz podešavanje visine kako bi gledatelj dobio optimalnu udobnost prilikom ležanja u krevetu ili spremanja obroka u kuhinji.

Izvor: LG

Zahvaljujući Mobile Screen Mirroringu, koji odlično radi s najnovijim pametnim telefonima s operacijskim sustavima Android i iOS i NFC-om, streaming sadržaja na LG StanbyME TV je jednostavan. Uklanjanjem postolja može se postaviti telefon na LG StanbyME TV kako bi dobio brzo i sigurno rješenje za videopozive, online predavanja i streaming sadržaja. Na StanbyME se putem žičane (USB, HDMI) ili bežične veze mogu spojiti prijenosna ili stolna računala.

Kad se ne koristi kao TV, LG StanbyME dostupan u ekskluzivnoj boji Pure Beige može pomoći u poboljšanju raspoloženja prikazivanjem prekrasnih umjetničkih djela, fotografija ili kalendara sa satom.

Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI