ZVUČNICI

NEVJEROJATNI SOUNDBAROVI Uz televizor ide i dobar zvuk

Autor Krunoslav Ćosić

Potreba za vrhunskim kućnim video iskustvom nikad nije bila veća

Izvor: Samsung

Kada se na sve brže rastući trend gledanja omiljenih video sadržaja u kućnim uvjetima doda i efekt pandemijskih mjera, sve manja dinamika kretanja ljudi na globalnom nivou "tjera" ljude na uživanje unutar vlastita četiri zida.

Pun, jasan i dubok zvuk igra ključnu ulogu u osiguravanju maksimalnog korisničkog iskustva. Kreirajući novi audio doživljaj, tvrtka Samsung je kroz svoje vrhunske soundbar modele, HW-Q950A i HW-Q900A, podigla razinu kvalitete zvuka na višu razinu sa 16 kanala i mnoštvom poboljšanih funkcija koje korisnicima donose još veće zadovoljstvo.

Nakon 9.1.4-kanalnog modela iz 2020. godine, Samsung ide korak dalje sa svojim najnovijim 11.1.4-kanalnim modelom, HW-Q950A, koji ima dva zadnja surround kanala.

Izvor: Samsung

„Novi kanali koji su dodani se nalaze sa strane zadnjih surround zvučnika i doprinose realističnosti dinamičnih scena poput aviona u letu ili jurnjave automobila, tako što omogućavaju zvuku da se odbije od bočnih zidova prije nego li dopre do publike“, izjavio je planer proizvoda Mingio Oh, Samsung Electronics.

Izvor: Samsung

Zvuk karakterističan za kino dvorane, poput realističnog zvuka pljuska kiše ili uzlijetanja aviona, omogućavaju zvučnici visokih performansi koji jasnim i kvalitetnim zvukom ispunjavaju cjelokupni prostor. Zahvaljujući 11.1.4 kanalnim zvučnicima, Dolby Atmos tehnologiji i Samsung soundbar sustavu HW-Q950A, korisnici mogu svoju dnevnu sobu pretvoriti u inovativnu kino dvoranu.

Samsung soundbar HW-Q950A u sinergiji sa modelima televizora iz 2021. godine, a uz pomoć SpaceFit Sound+ tehnologije koja analizira dimenziju i okruženje prostora u kojem se nalazi korisnik, nudi zadivljujući zvuk koji se prilagođava okruženju.

Izvor: Samsung

Razvijena u Samsung Audio Laboratoriju, nova tehnologija Q-Symphony predstavlja kompatibilnost, povezivanje i sinergiju ugrađenog i eksternog audio sistema koja osigurava da zvučni sistem televizora i soundbar u svakom trenu zvuče kao savršeno „uštimani“ orkestar.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI