165 Hz OSVJEŽAVANJE

NOVI MONITOR Donosi brz gaming visoke rezolucije

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC predstavlja AOC Gaming Q27G2S/EU, 27-inčni monitor

Izvor: AOC

Monitor Q27G2S/EU dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje te brzinom osvježavanja od 165 Hz, savršenom za brzo i kompetitivno iskustvo igranja.

QHD rezolucija (2560 x 1440 piksela) trenutačno je najbolja kombinacija za igrače koji žele prijeći s Full HD-a, a istodobno žele postići visoke brzine kadrova sa svojim GPU-ima. Veliki 27-inčni monitor savršen je dodatak ovoj rezoluciji, a ta kombinacija rezultira jasnim, oštrim vizualima te prikladnom gustoćom piksela od 109 ppi, ne zahtijevajući skaliranje.

Izvor: AOC

IPS panel nudi ugodno široke kutove promatranja. Sa svojom 10-bitnom dubinom boje, panel može prikazati 1.07 milijardi različitih boja te njihove precizne i glatke tranzicije bez bandinga (ovisno o vizualnom sadržaju i primijenjenoj kompresiji).

IPS panel također osigurava široku pokrivenost raspona boja i njihovu iznimnu točnost: savršene značajke za ambiciozne YouTubere ili streamere koji žele uređivati svoje snimke i dijeliti ih s pratiteljima ili za one koji jednostavno žele uživati u sadržaju – radilo se o igrici ili filmu – upravo onako kako ga je zamislio montažer.

Izvor: AOC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI