Gadgeti

HUMANIJA TEHNOLOGIJA: Ekrani optimizirani za ljudske oči

Autor Krunoslav Ćosić

TCL je lansirao sedam novih modela u seriji 50 te NXTPAPER tehnologiju

Izvor: Krunoslav Ćosić

Mobile World Congress je mjesto na kojem je TCL predstavio nove modele pametnih telefona, ali i tablete kod kojih je naglasak na zdravlju i ugodnom korištenju. Pod nazivom NXTPAPER TCL već neko vrijeme proizvodi uređaje optimizirane za ljudske oči, ali i bolju povezanost uređaja.

Poboljšana linija TCL-a nudi raznoliku ponudu 5G i NXTPAPER varijanti, odražavajući njegovu predanost da tehnologiju učini humanijom i da napredne 5G brzine učini dostupnima na raznim tržištima kroz različite cjenovne točke.

"Naša nova postava na MWC 2024 pokazuje predanost TCL-a da 5G učini dostupnim svima, a tehnologiju humanijom", rekao je Aaron Zhang, izvršni direktor TCL Communicationa. "Vjerujemo da ne samo što rušimo barijere u pogledu pristupačnosti već također osiguravamo udobnost i dobrobit korisnika u prvom planu s našim proizvodima s tehnologijom prikaza NXTPAPER. U TCL-u se radi o ponudi tehnologije koja se besprijekorno uklapa u život."

TCL-ova poboljšana linija nudi raznoliku ponudu 5G i NXTPAPER varijanti. Predstavljeni na ranijem pregledu na CES-u, istaknuti modeli poput TCL 50 XL NXTPAPER 5G i TCL 50 XE NXTPAPER 5G označavaju debi NXTPAPER telefona na tržištu SAD-a, nudeći naprednu NXTPAPER 3.0 tehnologiju zaslona skrojenu za udobnost očiju.

Ovi modeli naglašavaju skladnu ravnotežu između visokih performansi stope osvježavanja i ugodnog iskustva čitanja na razini e-čitača, značajke koja je stekla priznanje medija.

Nadovezujući se na inovaciju pametnih telefona NXTPAPER, TCL također predstavlja još tri izuzetne 5G varijante u 'Serije 50', od kojih je svaka opremljena običnim zaslonom kako bi zadovoljila različite korisničke preferencije.

TCL 50 XL 5G je namijenjen za one koji žive život u visokoj rezoluciji. Njegov ekspanzivan 6,8" FHD+ zaslon sa stopom osvježavanja od 120 Hz nudi golemo platno za impresivno iskustvo gledanja.

Uparen s rezonantnim dvostrukim zvučnicima koje pokreće DTS zvuk i snažnom postavom trostruke kamere od 50 MP to je uređaj za ljubitelje sadržaja.

Produktivnost i performanse su redefinirane s TCL 50 XE 5G. Njegov 6,6" HD+ 90Hz zaslon pruža glatke vizualne prikaze dok 4 + 4 GB RAM-a, proširiv fuzijom memorije, omogućuje nesmetan rad aplikacija.

TCL 50 XE 5G
Izvor: Krunoslav Ćosić

TCL 50 XE 5G
Izvor: Krunoslav Ćosić

Trostruka kamera od 50 MP bilježi svaki detalj, a baterija od 5010mAh znači da možete nastaviti bez traženja utičnice. Ovaj uređaj je za one koji obavljaju više zadataka i koji trebaju svoju tehnologiju kako bi išli u korak s njihovim tempom.

Za one koji rad i igru utkaju u svaki trenutak TCL 50 5G je njihov ritam. Certificiran od strane Google kao Android Enterprise Recommended uređaj, uravnotežuje 6,6" 90 Hz zaslon s 5G vezom i 4 + 4 GB RAM-a s NXTURBO za visoku učinkovitost cijeli dan, cijelo vrijeme.

Simetrični zvučnici i dugotrajna baterija od 5010 mAh osiguravaju zabavu i povezivost je uvijek dostupna. Ovaj pametni telefon dizajniran je za pojedince u pokretu koji traže pouzdanog i svestranog partnera.

Nadovezujući se na zamah serije 50 TCL predstavlja dva dodatna modela dizajnirana za one koji traže vrijednost bez žrtvovanja kvalitete: TCL 50 SE i TCL 50 LE.

TCL 50 SE je san za ljubitelje zabave. Njegov veliki 6,8" FHD+ zaslon i dvostruki zvučnici DTS 3D boom sounda stvaraju sveobuhvatno medijsko utočište. S 12 GB RAM-a i golemih 256 GB prostora za pohranu, proširivog za još više prostora, ovaj je uređaj moćan za one koji rade više zadataka i za ljubitelje filmova.

Dugotrajna baterija od 5010 mAh i brzo punjenje od 33 W znače da manje vremena provodite povezani s utičnicom, a više vremena uživajući u svom sadržaju. Uskoro će biti certificiran kao uređaj preporučen za Android Enterprise.

TCL 50 LE je izrađen za pragmatičare koji žude za učinkovitošću u urednom pakiranju. Njegov HD+ zaslon od 6,6" s brzinom osvježavanja od 90 Hz nudi jasne i fluidne slike za svakodnevne zadatke. Potpomognut baterijom od 4000 mAh i 4 GB RAM-a sa 64 GB prostora za pohranu TCL 50 LE idealan je suputnik za one koji balansiraju posao, igru i sve između u proračunu.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Globalna preporučena maloprodajna cijena i dostupnost uređaja:

• TCL 50 5G: od 149,99 €, dostupan u drugom tromjesečju 2024.
• TCL 50 SE: od 149,99 €, dostupan u drugom tromjesečju 2024.
• TCL 50 XL NXTPAPER 5G: ispod 229 USD, dostupan u Sjevernoj Americi od trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 XE NXTPAPER 5G: ispod 199 USD, dostupan u Sjevernoj Americi od trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 XL 5G: ispod 169 USD, dostupan u Sjevernoj Americi početkom drugog tromjesečja 2024.
• TCL 50 XE 5G: ispod 149 USD, dostupan u Sjevernoj Americi početkom trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 LE: stići će kasnije ove godine za oko 99 USD

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI