UZ 120 FPS

Asphalt 9: Legends je po prvi put bolje prilagođen sklopivim telefonima

Autor Krunoslav Ćosić

Snage su udružili Honor i Gameloft kako bi optimizirali iskustvo gaminga i na posebnoj verziji Magica V2

Izvor: Youtube

Honor je u suradnji s Porsche Designom predstavio posebno izdanje svojeg ultra tankom sklopivog pametnog telefona koji u rasklopljenom obliku nudi veliki ekran od 7,92 inča. Uz multitasking od sada će se na modelu Porsche Design Honor Magic V2 RSR moći igrati prilagođena verzija igre Asphalt 9: Legends. Igra će preko Google Playa biti dostupna i vlasnicima Honora Magic V2.

Honor Magic V2 serija predstavlja prve preklopne telefone na svijetu koji pokreću ovu igru pri 120 fps s remasteriranom kvalitetom slike za igranje pružajući neusporedivo iskustvo igranja za razliku od bilo čega dosad viđenog.

Asphalt 9: Legends (2023) - Gameplay (PC UHD) [4K60FPS]
Izvor: Youtube

Uz 120 fps mobilni trkači mogu imati koristi od glatkije grafike koja ih uranja u najnovije sezone Dragon Race i Festive Sparks Asphalt 9: Legends, čineći driftanje u luksuznim automobilima pod polarnim svjetlom stvarnošću.

Nadalje, 120 fps omogućuje brže vrijeme reakcije za natjecateljske igrače koji žele izvoditi vratolomije, svladati brza trčanja i projuriti pored natjecatelja na virtualno rekreiranim ulicama različitih gradova diljem svijeta.

Rekonstrukcijom procesa renderiranja mobilnih igara, korištenjem tehnologije zamjene shadera, reimaginacijom fizičkih tekstura s tehnologijom rekonstrukcije rubova temeljenom na GPU-u i integracijom mogućnosti renderiranja grafike sklopivih uređaja s AI Honor i Gameloft pružaju novo iskustvo igre Asphalt 9: Legends i igračima pružaju vrlo vjerodostojne vizualne prikaze.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Honor se nastavlja etablirati kao „ključni igrač u preklopnom ekosustavu kroz svoju kontinuiranu predanost razvoju i zadržavanju svoje konkurentske prednosti kroz otvorenost i suradnju“, rekao je predsjednik Honorove linije proizvoda Fei Fang te dodao:

„Naša najnovija suradnja s Gameloftom, s ciljem optimizacije iskustva igranja na Porsche Design Honor Magic V2 RSR-u, dokaz je Honorove predanosti u stvaranju najboljeg preklopnog korisničkog iskustva. Slijedeći suradnje koje unapređuju integraciju hardvera i softvera za preklopne uređaje Honorov cilj je stvoriti obostrano koristan ekosustav koji potrošačima pruža s najsuvremenijom tehnologijom“.