MANJE IZDANJE

HONOR PRIPREMA NOVI PREKLOPNI TELEFON: Stiže li najtanji preklopni telefon na svijetu?

Autor Smartlife

Jedan tipster podijelio je i sliku koja nam nudi uvid u detalje novog telefona na preklop

Izvor: Honor

Nakon što je nedavno europskom tržištu predstavio najtanji sklopivi pametni telefon, Honor se sprema uskoro predstaviti i svoj prvi "flip" uređaj, odnosno vodoravno sklopivi telefon. Fotografija prikazuje izgled stražnje kamere telefona "upakirane" u dva okrugla modula u kojima su vjerojatno smješteni senzori kamere i manji vanjski zaslon.

O nadolazećem uređaju se sve do sada šuškalo, a sada imamo informacije koje otkrivaju dizajn Honor Magic Flip telefona i vremenski okvir njegovog lansiranja.

Prema informacijama koje dolaze od tipstera na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Honor Magic Flip bi trebao biti pušten u prodaju tijekom Kineskog proljetnog festivala, koji se održava između 10. i 17. veljače.

Osim toga, isti tipster podijelio je i sliku koja nam nudi uvid u detalje novog telefona na preklop.

Izvor: WEIBO / GIZMOCHINA

“Teaser” fotografija prikazuje izgled stražnje kamere telefona “upakirane” u dva okrugla modula. Pretpostavlja se da bi se u gornjem vjerojatno nalazili senzori kamere dok bi u donjem mogao biti smješten manji vanjski zaslon.

Može se zaključiti da je dizajn uređaja dosta sličan preklopnim telefonima Honorove bivše matične tvrtke Huawei, piše GizmoChina.

A prema dosad poznatim informacijama Magic Flip napaja baterija od 4.500 mAh, podijeljena u dvije ćelije od 2.420 mAh i 1.980 mAh.

Sve su to, međutim, još uvijek službeno nepotvrđene informacije pa se više detalja, ali i odgovor na pitanje radi li se o najtanjem preklopnom telefonu na svijetu, može očekivati u narednim danima.