PRIJENOS PODATAKA

Prvi na svijetu USB 4 i PD 3.1 kabel za napajanje

Autor Krunoslav Ćosić

Uz prijenos brzinama do 40 Gb/s podržan je i 8K te snaga punjenja do 240 W

Izvor: Indiegogo

Sigurno ste primijetili kako imamo jako puno kabela, naročito podatkovnih tako da je tržište sigurno već zasićeno, ali tehnologije se razvijaju i očekuju nas novi standardi. Obično su kabeli specijalizirani za jednu funkciju, bilo da se radi o punjenju, prijenosu podataka ili audio/video mogućnostima.

Zbog toga se kupuje više kabela, što stvara i troškove i neugodnosti upravljanja brojnim kabelima. To je potaknulo AOHi Team da, prikupljajući povratne informacije od 3000 korisnika, razvije kabel s najsuvremenijom USB 4 tehnologijom.

Super FAST & Modular - The Future Racing Cable Set by AOHi!
Izvor: Youtube

Njihov 3-u-1 kabel može se pohvaliti superbrzim punjenjem od 240 W snage, munjevitim prijenosom podataka od 40 Gb/s i audio/video prijenosom visoke razlučivosti 8K @60 Hz. S obzirom da istodobno zadovoljava različite scenarije ovaj kabel rješava dugogodišnju neugodnost potrebe za više kabela.

Kompatibilan ne samo s iPhone 15 serijom već i sa svim vašim USB-C elektroničkim uređajima The Future Racing Cable tvrtke AOHi predstavlja jedinstveno rješenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Izvor: Indiegogo

USB-IF certificirana USB 4 tehnologija pruža neusporedive brzine prijenosa od 40 Gbps. Zamislite ovo: brzi 10G prijenos datoteka u samo 4 sekunde. Uz AOHi-jev The Future Racing Cable prijenos 4K videozapisa i značajnih datoteka događa se u tren oka.

AOHi Future Racing Cable može se pohvaliti značajkom Ultra HD audio i video prijenos koji omogućuje besprijekorno zrcaljenje vašeg uređaja na USB-C vanjski zaslon. Doživite živopisne slike visoke razlučivosti na impresivnih 8K @60 Hz.

Izvor: Indiegogo

Povećajte svoju učinkovitost udvostručenjem radnog prostora i prihvaćanjem višezadaćnosti. Bilo da uređujete video zapise, dizajnirate grafiku, analizirate podatke ili rješavate složene zadatke ovaj kabel vam omogućuje da to učinite s lakoćom i preciznošću.

Projektiran je da pruži i užitak igranja jer nudi savršenu brzinu osvježavanja za igrače, zajedno s izvanrednom rezolucijom do 8K@60Hz (dostižući 7680x4320P). Uronite u svijet igara koji nije samo vizualno zadivljujući već osigurava impresivno iskustvo.

Izvor: Indiegogo

AOHi-jev The Future Racing Cable s ugrađenom PD 3.1 240W tehnologijom super-brzog punjenja podstiče vaše iskustvo punjenja do neusporedivih brzina, pružajući rješenje koje je u skladu s brzim ritmom modernog života.

Future Racing Cable može se pohvaliti sposobnošću punjenja vašeg MacBook Pro 16" računala nevjerojatnom brzinom. U samo 30 minuta ovaj izvanredni kabel može podići razinu baterije vašeg MacBooka do 56% pokazujući njegovu iznimnu učinkovitost.

Izvor: Indiegogo

Uz mogućnost prilagodbe duljine kabela korisnici dobivaju fleksibilnost u prilagođavanju kabela različitim okruženjima, bilo da se radi o radnom prostoru bez nereda, duljini pogodnoj za putovanja ili bilo kojem drugom scenariju koji odgovara njihovim jedinstvenim preferencijama.

Kabel je dostupan kroz indiegogo kampanju te upravo prikupljaju sredstva, a do sada su prikupili 38.000 USD, što je daleko više od minimuma koji su ciljali. Cijena kabela tijekom kampanje je snižena sa 120 na 59 USD.

Izvor: Indiegogo

Izvor: Indiegogo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI