Gadgeti

FALCON CAMERA: Koristi se iskustvo iz 270.000 fotografija

Autor Krunoslav Ćosić

Uz umjetnu inteligenciju kamera raspoznaje različite scenarije te se tako dolazi do oštrih fotografija

Honor Magic V2
Izvor: Honor

Novi pametni telefon s Falcon kamerom, Honor Magic V2, uskoro će stići i na hrvatsko tržište, a odlikuje ga, uz nevjerojatno tanko kućište za sklopivi uređaj, super zanimljiva kamera.

Na stražnjoj su strani ugrađena tri senzora: od 50 MP s većim senzorom i otvorom blende od f/1,9 za poboljšane performanse detekcije svjetla, širokokutna kamera od 50 MP i telefoto kamera s objektivom od 20 MP. Glavni senzor prima više svjetla, što rezultira fotografijama veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog raspona.

Novi model uključuje zanimljive tehnologije koje pružaju bolji rezultat nakon okidanja fotografije. AI Motion Sensing Capture uključuje se u AI mrežu obučenu s više od 270.000 fotografija omogućujući kameri da s velikom preciznošću prepozna različite scenarije - od akcijskih snimaka sportskih događaja do dragocjenih trenutaka, osiguravajući oštre fotografije.

Izvor: Honor

Honor je poboljšao i svoju inteligentnu tehnologiju AI Recognition za bolju identifikaciju slike koji sada može odabrati najbolju od svih fotografija snimljenih u ukupnom broju od 1,5 sekundi prije i nakon snimanja.

Millisecond Falcon Capture nova je značajka uz koju kamera pametnog telefona brzinu obrade postavlja na potpuno novu razinu. U usporedbi s prethodnom generacijom brzina pokretanja, brzina fokusa, hvatanje trenutka bez zastoja i brzina fotografiranja u Honor Magic V2 drastično su se povećali.

Ističe se izvanredan Millisecond Falcon Capture što uređaju daje iznimnu brzinu snimanja, ali i povećava i jasnoću slike. Koristeći revolucionarne mogućnosti super lagane titanijske šarke (Super light Titanium Hindge) Honor Magic V2 pokreće revoluciju u umjetnosti fotografije.

Izvor: Honor

Sa svojom naprednom zero-gear strukturom ovaj vrhunski uređaj uvodi izvanrednu značajku lebdenja omogućujući korisnicima da bez napora snime remek-djela, bez oslanjanja na pomoć drugih, dok uživaju u slobodi rada bez ruku.

Kako bi se postigla preciznost boja AI algoritam je nadograđen i poboljšanom metodom kalibracije boja pružajući prilagođena rješenja temeljena na složenosti različitih scena. S tehnologijom Super AI RAW 2.0 Honor Magic V2 zadržava najautentičniju boju podižući korisničko iskustvo na nove visine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI