OLED OD 165 Hz

ODABRAO FORBES: Kažu da je ovo najbolji kompaktni Android telefon

Autor Krunoslav Ćosić

Ako su vam važni kamera, specifikacije i mogućnost personalizacije telefona

Izvor: Youtube

Časopis Forbes proglasio je Motorolin telefon najboljim kompaktnim Android telefonom pa ako želite pametni telefon prepun naprednih značajki i najnovije tehnologije Android uređaji su definitivno najbolji izbor. Mnogi Android telefoni dizajnirani su za napredne korisnike, fotografe, dizajnere i obične korisnike.

U slučaju da vam je važna kamera, specifikacije i mogućnost personalizacije telefona, ali ako puno pažnje pridajete i vrhunskoj tehnologiji, sudeći po poznatom časopisu Forbes najbolji izbor je Motorola Razr 40 Ultra.

Izvor: Youtube

Izvor: Youtube

Motorolin najnoviji preklopni telefon nudi kompaktan i revolucionaran dizajn koji može stati u svaki džep, no kada se telefon otvori korisnicima je na raspolaganju veliki 6,9-inčni OLED zaslon s iznimno brzim osvježavanjem od 165 Hz.

Nova Motorola razr 40 ultra opremljena je i snažnim Snapdragon 8+ Gen 1 procesorom koji je duplo brži od prethodne generacije, a tu je i memorijska konfiguracija 8/256GB koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Ističe se veliki vanjski 3,6-inčni zaslon koji se bez ograničenja može koristiti kao primarni za praćenje obavijesti, odgovaranje na poruke i korištenje omiljenih aplikacija.

Izvor: Youtube

Uz vrhunsku tehnologiju koja ovaj telefon čini uistinu jedinstvenim Motorola je veliku pozornost posvetila i svim ostalim segmentima koji su bitni za korisnike pa tako imaju prednju kameru od 32 MP, stražnju kameru od 12+13 MP s ultraširokom i makro opcijom snimanja, a ima i IP52 vodootporni certifikat i stereo zvučnike.

Motorola razr 40 ultra je zaista izvrstan primjer koji ilustrira put koji su pametni telefoni prošli za jako kratko vrijeme, ali i neograničene mogućnosti koje su tek pred nama kada su u pitanju novi oblici pametnih telefona.

Say hello to motorola razr 40 ultra
Izvor: Youtube