SILVER JE IN

HUAWEIJEV PAMETNI SAT: Od sada i u srebrnoj boji

Autor Krunoslav Ćosić

Dostupne su dvije srebrne verzije sata Huawei Watch GT 4, uz još četiri druge boje

Izvor: Huawei

Posljednje izdanje iz serije Watch GT dolazi u dvije veličine kućišta – 41 mm i 46 mm, a korisnicima se nude različite boje, ali i dizajni remena koji bitno mijenjaju ukupni izgled sata. Satovi pod dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“ integriraju tehnologiju, sport i modu na još snažniji način.

Uz ukupno šest verzija boja Huawei Watch GT 4 pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a sadrži i više od 25.000 različitih pozadina sata za korištenje što korisnicima omogućuje podešavanje sukladno njihovom životnom stilu i željama.

Izvor: Huawei

Uz dizajn novi model dostupan na hrvatskom tržištu omogućuje jednostavno praćenje bitnih značajki zdravlja poput otkucaja srca, PPG analize aritmije, praćenja menstrualnog ciklusa, a zahvaljujući novoj TruSeen 5.5+ tehnologiji sada može detektirati i abnormalno disanje korisnika tijekom sna.

Uređaji sadrže i unaprijeđenu tehnologiju TruSleep 3.0 koja pruža detaljnije praćenje ciklusa spavanja i disanja u snu, dajući korisnicima uvid u njihovo respiratorno zdravlje. Nova značajka prstenova aktivnosti prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u tijeku sa svojim dnevnim fitness ciljevima.

Osim toga, sat s trajanjem baterije od dva tjedna (za verziju 46 mm) nudi i više od 100 sportskih načina rada. Povezivanje je omogućeno s pametnim telefonima s Android operativnim sustavom te Appleovim iOS.

Izvor: Huawei

Izvor: Huawei