Gadgeti

PANTONEOVA SPECIFIČNA BOJA: Motorola edge 40 neo

Autor Krunoslav Ćosić

Motorola donosi telefone u bojama koje se ne mogu pronaći kod drugih proizvođača

Izvor: Motorola

Nakon prošlogodišnjih modela Motorola edge 30 fusion i edge 30 neo u Viva Magenta i Very Peri nijansama, koje potpisuje Pantone, a poznati su po tome što svake godine definiraju boju godine, Motorola je svoj model edge 40 neo predstavila u novoj boji.

Motorola edge 40 neo Caneel Bay omogućuje originalnost što se tiče izgleda kućišta. Globalni stručnjak za boje ponovo je „obojio“ Motorolin pametni telefon. Baš kao i svaki drugi telefon iz Motorola edge obitelji vrhunskih uređaja i edge 40 neo se ističe svojim tankim i elegantnim okvirom.

Izvor: Motorola

Nudi i ozbiljne specifikacije koje uključuju konfiguraciju memorije od 12/256 GB, procesor MediaTek Dimensity 7030 i IP68 certifikat za vodu i otpornost na prašinu. Edge 40 neo također je opremljen 6,5-inčnim OLED panelom sa 144 Hz stopom osvježenja, što je također rijetkost na tržištu, a sustav stražnje kamere nudi 50 MP. Baterija od 5000 mAh dolazi s brzim punjenjem od 68 W.

Korisnici će također moći maksimalno iskoristiti snagu Motorole edge 40 neo s brojnim naprednim značajkama kao što je prijenos slike na veliki TV ekran ili monitor za sveobuhvatniju zabavu i povećanu produktivnost.

Izvor: Motorola

Sigurnost korisničkih podataka također je jedan od vrlo važnih aspekata svakog Motorola telefona. Stoga Motorola edge 40 neo dolazi s Androidom 13 i nudi širok raspon najnovijih sigurnosnih i programskih rješenja koja se redovito ažuriraju. To uključuje nova Moto Secure poboljšanja koja postojeću zaštitu podižu na novu razinu:

- Sigurnosno skeniranje: telefon prati sve prijetnje i upozorava korisnike na sve napade i integritet firmvera, što je ključ za rješavanje ranjivosti telefona i njegovu obranu
- Otkrivanje krađe identiteta: poseban softver unutar aplikacije Moto Secure identificira i upozorava korisnike na potencijalne prijetnje povezane sa sumnjivim poveznicama i stranicama prije nego što ih otvore.