IMA I IGRICU

IMA I VIDEO POZIVE: Pametni sat koji omogućuje 4G pozive

Autor Krunoslav Ćosić

Umetnete SIM karticu i na zapešću ruke imat ćete mobitel s pozivima, SMS porukama

Izvor: meanIT

Pametni sat meanIT Smart Watch 4G Calling omogućuje glasovne pozive preko 4G mreže, a spajanjem sata na pametni telefon s aplikacijom SeTracker 2 omogućeni su preko ekrana sata i video pozivi. Sat će uz odrasle, koji žele imati mobitel na ruci, biti izuzetno zanimljiv i roditeljima koji žele komunicirati sa svojom djecom.

Djeca se vrlo često ne javljaju dok su zaigrana, a telefon im je u ruksaku ili džepu. Pametni sat s funkcijom poziva praktičnije je rješenje i za djecu, a roditeljima omogućuje nadzor ukoliko se plaše gdje se nalazi njihovo dijete. Na karti na svojem ekranu roditelj će moći vidjeti i gdje se dijete nalazi, ukoliko se ne javlja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Ekran osjetljiv na dodir dijagonale je 1,44 inča, nudi dobru vidljivost i na direktnom svjetlu, a ugrađena kamera omogućuje i fotografiranje tako da je moguće napraviti selfie i pregledati ih u galeriji sata.

Od dodatnih funkcija meanIT Smart Watch 4G Calling ima alarm, štopericu i kalkulator, omogućuje spremanje telefonskih brojeva u memoriju, a izbornik je podržan i na hrvatskom jeziku. Na ekranu je moguće mijenjati brojčanik odnosno izgled sata, a u trenucima zabave može se igrati i video igra Math Game u kojoj se može provjeriti znanje iz matematike, pri čemu je potrebno brzo odgovarati.

Cijena za meanIT Smart Watch 4G Calling je 49 eura, dostupan je u hrvatskim trgovinama, a roditelj može direktno iz aplikacije pozvati sat. Sama aplikacija SeTracker 2 nudi još neke dodatne funkcionalnosti poput SOS poziva, dodavanja članova obitelji te slabe baterije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI