BATERIJA OD 6000 mAh

AKO TRAŽITE PAMETNI TELEFON ZA 250 EURA: Motorola g54 iz srednjeg cjenovnog ranga

Autor Krunoslav Ćosić

Uz atraktivne boje i aluminijsko kućište Motorola se izdvaja iz mase i po drugim karakteristikama

Izvor: Motorola

Kameru mnogi korisnici pametnih telefona koriste gotovo svaki dan. Motorola g54 opremljena je sustavom kamera od 50 MP s optičkom stabilizacijom slike kao i Quad Pixel tehnologijom koja korisnicima nudi 4 puta bolju osjetljivost leće u uvjetima lošeg osvjetljenja za oštrije i živopisnije fotografije.

Posebnost modela g54 je Macro Vision kamera zahvaljujući kojoj je u svakom kadru moguće zabilježiti i najmanji detalj koji bi običnoj kameri promakao.

Treba razmišljati i o memoriji u koju će se sve te fotografije spremati. Korisnici koji maksimalno koriste svoje telefone za multimediju, igranje i poslovne obveze neće ni u jednom trenutku doživjeti zastoj ili prekide zahvaljujući konfiguraciji od 12 GB radne memorije uparenoj s 256 GB interne memorije.

Izvor: Motorola

Uz snažan čipset MediaTek Dimensity 7020 ističe se i iznimno velika baterija kapaciteta 6.000mAh. Iz svega već navedenog jasno je da je Motorola g54 po svojim specifikacijama i mogućnostima znatno iznad klase unutar koje se nalazi.

Stereo zvuk jamči dobru zabavu

Uz vrlo sposoban sustav kamera, obilje memorije i procesorske snage Motorola g54 korisnicima nudi i ozbiljnu platformu za zabavu. Veliki FHD zaslon od 6,5 inča dolazi s brzinom osvježavanja od 120 Hz za iznimno oštru i živopisnu sliku, a tu su i stereo zvučnici s Dolby Atmos i Moto Spatial tehnologijom zvuka za audio i video iskustvo bez premca u svojoj klasi.

Kako biste nesmetano uživali u svemu što vam ovaj telefon nudi Motorola je g54 opremila i brzim Turbo Power punjenjem kako bi baterija što prije napustila „crvenu zonu“.

Izvor: Motorola