GAMIN MONITORI

MONITOR DIZAJNIRAN ZA XBOX Uz HDMI 2.1 igranje na 4K rezoluciji

Autor Krunoslav Ćosić

Omogućeno je optimalno igranje na konzolama nove generacije pri 120 Hz osvježavanju slike

Izvor: Philips

Novi monitor Philips Momentum dizajniran za Xbox omogućuje optimalno igranje pri 120 Hz od sada i u formatima od 32 i 27 inča.

U posljednjih godinu dana gaming scenu drastično je promijenila implementacija HDMI 2.1, novog poboljšanja u povezivanju koje podržava niz visokih rezolucija videa i stope osvježavanja uključujući 4K pri 120 Hz, novu razinu za igrače konzole.

Philips Monitors predstavio je nove monitore 329M1RV (31“ / 80 cm) i 279M1RV (27” / 68,5 cm) koji zadovoljava nove standarde najnovijih Xbox konzola i želje igrača nove generacije, omogućujući sinergiju najboljeg iskustva igranja i vrhunskog dizajna.

Izvor: Philips

Uz 4K rezoluciju sa stopom osvježavanja od 120 Hz, preko HDMI 2.1 kabela, brža stopa osvježavanja osigurava igračima prednost nad protivnicima jer su pokreti glađi i jasniji, što omogućuje i lakše ciljanje.

Uz nisku latenciju i brz odziv piksela to doprinosi i puno glađem igranju i realističnijem iskustvu, što je ujedno i velika prednost kod igranja video igara koje zahtijevaju brze pokrete.

Philips Momentum 329M1RV dolazi s certificiranim VESA DisplayHDR 400 koji donosi značajno poboljšanje u odnosu na uobičajene SDR zaslone, kreirajući zadivljujuću svjetlinu, kontrast i boje.

Philips Momentum 279M1RV ima certificirani VESA DisplayHDR 600 s vrhunskom svjetlinom i povećanim rasponom boja za realističan prikaz efekata u igrama i filmovima. Fluidno iskustvo igranja bez zastajkivanja osigurano je i zahvaljujući AMD FreeSync Premium tehnologiji.

279M1RV model dolazi i s IPS Nano panelom koji pruža realistični prikaz boja kroz široki kut gledanja bez promjene u nijansama postižući i do 98% pokrivenosti DCI-P3 ljestvice boja. To ovaj monitor čini idealnim izborom za vrhunski prikaz slike, bolju produktivnost i iznimno iskustvo igranja.

Tanki plug-in kabel s USB-C priključkom istovremeno omogućuje prijenos podataka i punjenje uređaja. Certificiran je G-SYNC što znači da sinkronizira brzinu osvježavanja monitora s grafičkom karticom za još glađe iskustvo igranja koje osigurava lijepe vizuale i iznimnu razinu kompetitivnosti korisnika.

Philips Momentum 329M1RV
Izvor: Philips

Oba gaming modela ostavljaju dobar dojam svojim upečatljivim postoljem koje pruža solidnu prisutnost i nudi odličan stilski izbor za bilo koju postavku igara, s prilagodbom visine, nagiba, zaokreta i kabela, sve to u isto vrijeme.

Uz DTS zvuk monitori su opremljeni Philipsovom tehnologijom Ambiglow što stvara novu dimenziju gledanja kreirajući aureolu svjetlosti oko monitora u odabranim bojama koju stvara LED osvjetljenje na stražnjem dijelu monitora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI