kreiranje vlastitog stila

OTVORI SE, ZATVORI SE: Kampanja namijenjena mladima i pripadnicima generacije Z

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Electronics pokrenuo je kampanju koja poziva na pristup svim izazovima s dozom optimizma

Izvor: Samsung

Poziv na otvaranje za nova iskustva na zabavan i pozitivan način, a isto tako na zatvaranje za očekivanja drugih i stereotipe pristup je kojom se Samsung kroz kampanju „Otvori se, zatvori se“ obraća mladima i pripadnicima generacije Z.

Uobičajene prve asocijacije na generaciju Z su svakodnevno korištenje tehnologije i mobilnih uređaja, internet i život online. No, posebnost generacije Z je i u izražavanju svojih stavova, jedinstvenom stilu odijevanja te odupiranju očekivanjima drugih.

To je generacija koja uvijek ide naprijed, koja je svjesna, koja reagira i govori o temama koje su im važne i to najčešće u digitalnom svijetu. Novi Samsung Galaxy Z Flip5 pametni telefon služi kao odlična podrška u stvaranju sadržaja.

Izvor: Samsung

Sklopljen, stane u svaku torbicu ili najmanji džep. Sa znatno većim vanjskim zaslonom pruža više opcija, bolje selfije te atraktivniji dizajn. Svojim personaliziranim značajkama omogućuje kreiranje vlastitog stila i olakšano izražavanje svojih misli, stavova i osjećaja na svakoj digitalnoj platformi, ali i u svakodnevnom životu.

Samsung kroz kampanju želi podsjetiti mlade da razmišljaju o novim prilikama, avanturama i izazovima, za koje je potrebno ostati otvoren, no i da je prihvatljivo reći „ne“ i biti zatvoren za ponašanja koje ne odgovaraju vlastitim vrijednostima.

Vrijeme je da se naglasak stavi na autentičnu komunikaciju, a Samsung svojim mobilnim uređajem Galaxy Z Flip5 simbolično predstavlja otvaranje-zatvaranje i fleksibilnost svakog pojedinca da se prilagodi, ali i da oblikuje svijet po svojoj mjeri.

Tijekom kampanje 26. rujna 2023. u sklopu Zagreb Design Weeka bit će otvorena Samsung Fashion POP UP trgovina. Svi posjetitelji mogu se pridružiti flip strani putem različitih Gen Z aktivacija te isprobati posebno dizajnirane modne dodatke za Galaxy Z Flip5 koje su izradili modni dizajneri Helen Kelen, Ira Rumora, Y/GIA, Klisab i Tina Spahija. Više informacija o kampanji potražite na poveznici.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI