BATERIJA 31 DAN

GARMIN TACTIX 7 AMOLED EDITION: Zelena svjetiljka za noćno gledanje

Autor Krunoslav Ćosić

Najnoviji tactix 7 nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za vježbanje i izvedbu

Izvor: Garmin

Garmin predstavlja moderni taktički sat koji ima novi prilagodljivi zaslon, optimizirani senzor otkucaja srca i zelenu svjetiljku za noćno gledanje koja se može prigušiti. Spreman je za misiju u najsjajnijem danu ili najmračnijoj noći.

Dolazi s lako čitljivim prilagodljivim AMOLED zaslonom s tradicionalnim tipkama i zaslonom osjetljivim na dodir. Najnoviji tactix 7 nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za vježbanje i izvedbu, navigaciju na zapešću i sveobuhvatno praćenje zdravlja i dobrobiti.

Nova svjetiljka kompatibilna s noćnim prikazom omogućuje trajanje baterije do 31 dan te je pametni sat visokih performansi spreman za upotrebu čak i u najtamnijoj noći. Ugrađeno svjetlo s višestrukim LED lampicama stalni je izvor jarkog zelenog ili bijelog svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja i pomoći će vam da nađete svoj put kada se smrači.

Izvor: Garmin

Živopisan, 1,4” zaslon je čitljiv na suncu te pruža više detalja i može se zatamniti ispod jedne niti svjetline kada želite ostati neprimijećeni.

Novost sata Garmin tactix 7 AMOLED Edition je i poboljšani optički senzor brzine otkucaja srca - specifični algoritmi nude poboljšano praćenje performansi za veći izbor aktivnosti, što olakšava bolje razumijevanje kako tijelo reagira na određena okruženja i fizičke izazove.

Red Shift mode je više od samo crnog i crvenog brojčanika sata jer mijenja cijelo sučelje sata u nijanse crvene kako bi se sačuvao noćni vid blokirajući boje svjetla koje sužavaju zjenice; također može pomoći u smanjenju poremećaja ciklusa spavanja.

Kućište sata izrađeno je prema vojnom standardu (MIL-STD-810) za toplinske performanse, otporan je na udarce i vodu, otporan na vodu do 10 ATM i može ostati spreman za misiju do 31 dan. Štitnici gumba s ojačanim metalnim ušicama upareni su s ugljično sivim DLC (premazom poput dijamanta) titanskim okvirom, safirnom lećom otpornom na ogrebotine, kućištem od polimera ojačanim vlaknima i stražnjim poklopcem od titana te crnim taktičkim najlonskim QuickFit remenima.

Izvor: Garmin

Dizajniran za cjelodnevnu upotrebu Garmin tactix 7 AMOLED Edition sadrži Garmin alate za zdravlje i dobrobit koji rade 24/7 uključujući Pulse Ox, mjerenje otkucaja srca na zapešću, disanje i praćenje stresa, plus wellness uvide kao što su Body Battery, Fitness Age, Morning Report i Sleep Score s naprednim praćenjem spavanja.

Uz namjenske aktivnosti kao što su lov, planinarenje i trening snage, korisnicima nudi nove alate za postizanje vrhunskih performansi, uključujući rezultat izdržljivosti i rezultat na uzbrdici za mjerenje trajnog fizičkog napora uz procjenu napretka. Osim toga, nova snaga trčanja temeljena na zapešću omogućuje korisnicima da procijene koliko se fizičke snage troši za upravljanje i usavršavanje spremnosti za trening.

Izvor: Garmin

Novi model tactixa 7 dolazi s unaprijed instaliranim kartama TopoActive Europe i kartama javnih kopnenih granica, kartama SkiView i više od 43 000 golf terena u boji diljem svijeta te je kompatibilan s uslugom Garmin Outdoor Maps+.

Uz izbor na pretplatu na Outdoor Maps+ korisnici mogu pristupiti vrhunskom kartografskom sadržaju (samo pokrivenost SAD-a) kao što su satelitske slike (globalna pokrivenost), karte državnih platformi, lovačke jedinice i još mnogo toga preuzetog izravno na vaš sat. Cijena za Garmin Tactix 7 AMOLED Edition je od 1399 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI