Gadgeti

MOGUĆNOSTI DALJINSKOG NADZORA: Platforme za neprekidno napajanje

Autor Krunoslav Ćosić

Standardizirajte kupnju UPS-a uz Vertiv Liebert GXE

Izvor: Vertiv

Uz pokretanje rasta poslovanja mnogi tehnološki timovi širom svijeta provode automatizaciju operacija, uz standardiziraju implementaciju tehnologije u mrežama od jezgre do ruba. Dobra je vijest da se to sada može učiniti globalno, a ne samo regionalno.

Vertiv Liebert GXE, platforma za neprekidno napajanje (UPS) od 6-10 kVA, dostupna je širom svijeta za zemlje i organizacije koje koriste rješenja za napajanje od 230 V. Partneri na kanalima su u dobroj poziciji da podrže svoje klijente u upravljanju ovom tranzicijom.

Distributeri i preprodavači s dodanom vrijednosti (eng. Value-added Resellers - VAR) mogu iskoristiti svoje duboke odnose s Vertivom, stručnost u kritičnim energetskim sustavima i uslugama kako bi pomogli korisnicima u stvaranju fleksibilnih, interoperabilnih tehnoloških platformi na globalnoj razini.

Izvor: Vertiv

Tehnologija sve više podržava globalne poslovne modele i usluge. Kao rezultat toga standardizacija može ponuditi svima nešto. Proizvođačima je lakše razvijati i podržavati standardizirane platforme, partneri u kanalu imaju koristi od dobivanja tehnologije ključ u ruke koju mogu prodavati i implementirati na lokacijama kupaca diljem svijeta.

Tehnološki timovi dobivaju platformu koju je lako kupiti, instalirati i održavati osiguravajući ekonomiju razmjera u veće instalacije. Liebert GXE podržava ovaj trend. Vertivov UPS s dvostrukom konverzijom na mreži dizajniran je i proizveden u samoj tvrtki i dostupan je za prodaju na više lokacija diljem Azije i Pacifika, Europe, Bliskog istoka i Afrike i Latinske Amerike te se stoga može jednostavno naručiti i postaviti u cijelom svijetu.

Izvor: Vertiv

Održavanjem stroge kontrole proizvodnje osiguravaju da njihovi klijenti dobiju pravovremenu opskrbu visokokvalitetnim Vertiv Network UPS-om, održavajući njihov poslovni zamah i povećavajući njihovu radnu stabilnost. A za kupce koji vode računa o cijeni Vertiv UPS-ovi od 6 kVA i 10 kVA također su prikladni.

Liebert GXE u potpunosti se integrira s Vertiv Monitoring Suiteom, koji uključuje mrežne kartice i Vertiv Power Insight. Kao rezultat toga korisnici mogu nadzirati status i performanse svojih Liebert UPS i ventilom reguliranih olovno kiselinskih (VRLA) baterija. Kako baterije stare, timovi mogu kupiti nove.

Izvor: Vertiv

Tehnološki timovi nadziru kritične operacije na web-mjestu kao što su mrežni ormari, poslovnice, rubna i telekomunikacijska mjesta. IT stručnjaci žele koristiti standardizirani, mrežni UPS s dvostrukom pretvorbom koji štiti digitalne operacije na svim tim lokacijama – i više.

Liebert GXE UPS može se fleksibilno postaviti kako bi zadovoljio zahtjeve različitih slučajeva uporabe i lokacija. Ovi Liebert UPS sustavi nude faktor snage od 1,0, dopuštajući spajanje višestrukih potrošača uz zadržavanje iste VA vrijednosti.

Dodatno, Vertiv Liebert UPS uređaji mogu se koristiti s do četiri vanjska baterijska ormarića (EBC), nudeći produljeno vrijeme rada za kritične operacije koje mogu zahtijevati dulja vremena sigurnosne kopije. Naposljetku, interni punjač od 4 ampera vraća Vertiv rezervno napajanje u mrežu za samo tri sata, puneći ga do 90 posto.