IMA I RJEČNIK

CIJENA PRAVA SITNICA: MP3 player za četiri-pet eura

Autor Ivan Vukić

S vremena na vrijeme se pojavi prilika za povoljan gadget, koji uz to dobro i izgleda

Izvor: Aliexpress

Samo 33 kune odnosno 4,50 eura košta lijepo dizajniran prenosivi MP3 player s Bluetoothom, a uz slušanje glazbe omogućuje i gledanje videa u MP4 formatu. Ima ugrađen i FM radio te mogućnost snimanja radijskog programa.

Bit će to praktično i zanimljivo svima koji prate određene emisije na radiju, a ne žele ih propustiti. U ovom slučaju mogu pokrenuti snimanje, a obavljati nešto drugo. I usput će imati i snimku emisije kako bi ju kasnije ponovo poslušali ili spremili u arhivu.

U metalno kućište ugrađen je zaslon osjetljiv na dodir s LED pozadinskim osvjetljenjem dijagonale 2,4 inča koja se rastegnula preko cijelog zaslona. IPS tehnologija pruža dobru vidljivost na direktnom svjetlu, uz rezoluciju od 240 x 320 piksela.

Izvor: Aliexpress

Ugrađeni Bluetooth 5.2 se može koristiti s Bluetooth slušalicama i Bluetooth zvučnikom za bolje glazbeno iskustvo. Podržana je reprodukcija u više formata, uz izravnu reprodukciju bez konverzije. Podržava video reprodukciju u avi, amv i drugim formatima. Podržava glazbene formate kao što su MP3/WMA/WAV/APE/FLAC.

Podržava proširenje memorije do 128 GB TF karticom (TF kartica nije uključena). Možete preuzeti tisuće pjesama i pohraniti velik broj datoteka, a proizvođač jamči izvrsnu kvalitetu zvuka visoke vjernosti blisku izvornom zvuku.

Izvor: Aliexpress

Višenamjenski player, osim što podržava reprodukciju glazbe i video reprodukciju, omogućuje snimanje, budilicu, pregledavanje slika te englesko-kineski rječnik. Brzo punjenje omogućuje litij-ionska baterija velikog kapaciteta od 300 mAh i Type-C tehnologija brzog punjenja.

Moći ćete uživati u 12 sati neprekinute glazbe nakon 2 sata brzog punjenja, ako za slušanje glazbe koristite žičane slušalice preko 3,5 mm porta. Podržani su višenacionalni jezici: kineski, engleski, njemački, francuski, španjolski i talijanski. Dimenzije MP3 playera su 67 x 48 mm, uz debljinu od samo 10 mm.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI