STALNI NADZOR

GIZMO WATCH 3: Sljedeća generacija dječjih satova

Autor Krunoslav Ćosić

Zaštitit će djecu od raznih opasnosti kojima su izložena

Izvor: Qualcomm

Gizmo Watch 3, pokretan platformom Snapdragon Wear 4100, sljedeća je generacija dječjih satova iz Verizona. Gizmo Watch 3 ima ugrađenu kameru za video pozive, fotografije i videozapise. Pametni sat ima poboljšanu sigurnost dodavanjem sigurnosnih elemenata kao što su pouzdani kontakti, ograničenja instaliranja aplikacija i namjenski SOS gumb.

Odmah se zaključuje kako je sat Gizmo Watch 3 fokusiran na sigurnost i zaštitu kako bi zaštitio djecu od raznih opasnosti.

Izvor: Youtube

Stoga, ako je vaše dijete poželjelo pametni telefon, a vi niste baš sigurni da je baš spremno možda je rješenje negdje u sredini – pametni sat uz koji će se moći zabaviti, a vi ćete imati kontrolu nad svime pa i na kretanju.

Pametni sat prilagođen djeci omogućuje da ostanu povezani i da se zabavljaju, a vama daje udobnost kako biste znali gdje se nalaze, u bilo kojem trenutku. Značajke koje jamče dobar osjećaj napravljene su samo za djecu te Gizmo Watch 3 dolazi u zabavnim bojama kao što su Mint i Blue Clay, a ima i novi dizajn lica sata koji se mijenja s godišnjim dobima i dobom dana.

Izvor: Youtube

Prednja kamera omogućuje da budete licem u lice čak i kada ste razdvojeni, uz značajku video poziva. Djeca također mogu koristiti kameru za oslobađanje svoje kreativnosti uz mogućnost snimanja selfija i video poruka.

Kontakti kojima možete vjerovati: s aplikacijom GizmoHub instaliranom na svojim telefonima roditelji i skrbnici mogu odlučiti tko je na Gizmo Watch 3 popisu kontakata njihovog djeteta, koji može uključivati do 20 prijatelja i članova obitelji — nudi dvostruko više kontakata nego prethodni Gizmo modeli satova.

Unboxing the Verizon Gizmo Watch 3 powered by Snapdragon Wear
Izvor: Youtube

Uvijek ćete znati gdje je vaše dijete. Značajke lokacije upozoravaju vas gdje se nalazi i kada uđe ili izađe iz određenih sigurnih zona koje postavite putem aplikacije GizmoHub na svom telefonu. Gizmo Watch 3 također olakšava prijavu tako što sat automatski šalje lokaciju kada dijete stigne na odredišta koja definirate.

LTE povezivost i energetska učinkovitost omogućuju da se Gizmo Watch 3 brzo povezuje s mrežom u više područja pokrivenosti, osiguravajući brže iskustvo i bogatiju video kvalitetu bez žrtvovanja trajanja baterije. Razlog za to je platforma Snapdragon Wear 4100 i dvopojasni LTE koji pruža 80% više vremena za razgovor i 20% više vremena na čekanju u usporedbi s prethodnim modelima Gizmo sata.

Izvor: Youtube

Produktivnost i igranje također su tu. Korištenjem aplikacije GizmoHub moguće je postaviti zadatke i ciljeve koji se sinkroniziraju s djetetovim Gizmo Watchom 3. Također se mogu zabaviti obarajući svoje osobne rekorde u igrama skakanja i slagalice, Tic-Tac-Toe i Gizmo Says.

Uparite Bluetooth slušalice s Gizmo Watchom 3 kako bi vaše dijete moglo koristiti sat u bučnim okruženjima. Bluetooth također omogućuje vašem djetetu sinkronizaciju s Gizmo prijateljima kako bi moglo slati poruke, pozivati i video chatati samo s osobama koje poznajete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI