KORISNO I PRAKTIČNO

HYUNDAI: I slušalice i strujni adapter za punjenje

Autor Krunoslav Ćosić

Prve na svijetu bežične slušalice s 2-u-1 adapterom za napajanje

Izvor: Kickstarter

Nevjerojatno je kako se kroz razne inovacije unaprjeđuje naš život, ali i istovremeno smanjuje prtljaga koju moramo nositi na put. Sa sobom ćemo na putovanje ponijeti pametni telefon i punjač, ali i bežične slušalice kako bismo skratili vrijeme i olakšali si čekanje.

Hyundai je na Kickstarteru predstavio zanimljivo 2-u-1 rješenje. Strujni adapter izlazne snage punjenja od 20 W omogućuje preko USB-C konektora punjenje raznih uređaja poput pametnih telefona i tableta. Istovremeno, u kućište punjača smještene su True Wireless Stereo slušalice s podržanim Hi-Res Audio i Bluetooth 5.1. Kućište je IPX5 vodootporno na prskanje vodom.

Izvor: Kickstarter

Stoga, ako ste umorni od nošenja hrpe uređaja kada putujete, radite ili uživate na otvorenom, a to su obično žičane slušalice ili bežične slušalice, adapteri za punjenje i kabeli za punjenje. Sve to može učiniti nered u vašem ruksaku i zauzeti dragocjeni prostor.

Hyundai bežične stereo slušalice su kombinacija 2-u-1 adaptera za punjenje i Bluetooth TWS slušalica, pružajući i Type-C PD (Power Delivery tehnologija) brzo punjenje i funkcije TWS slušalica. Kompaktno i lako rješenje za nošenje čini ih savršenim za one koji su u pokretu.

Izvor: Kickstarter

Hyundai TWS Earbuds 2-u-1 PD punjač ultimativni je sve-u-jednom uređaj koji nudi uistinu bežično audio iskustvo i mogućnosti brzog punjenja. Slušalice su ergonomski dizajnirane kako bi udobno pristajale vašim ušima dok vam PD punjač omogućuje brzo punjenje više uređaja, uključujući pametne telefone, prijenosna računala i tablete. To je savršeno rješenje za svakoga tko traži praktičnost i učinkovitost u svakodnevnom životu.

Omogućuje vam uživanje u neprekidnom zvuku dok punite svoje TWS slušalice, pružajući besprijekorno audio iskustvo. Nema više brige o trajanju baterije jer se jednostavno možete priključiti i nastaviti slušati svoje omiljene pjesme bez prekida. To je prikladno i praktično rješenje za one koji su uvijek u pokretu.

Hyundai HYA1 podržava PD brzo punjenje za sve vaše uređaje kao što su prijenosno računalo (MacBook), pametni telefon (iPhone, Samsung, LG, Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi itd.) i mobilni uređaji poput Apple AirPods, Apple Watch itd.

Izvor: Kickstarter

Hyundai HYA1 bežične slušalice s Hi-RES audio tehnologijom bez gubitaka mogu reproducirati izvorne informacije audio izvora smanjujući izobličenje i kompresiju zvuka. I pružaju realističniji i prirodniji zvučni efekt. To znači da možete uživati u realističnijem i sveobuhvatnijem zvuku dok slušate glazbu ili gledate filmove ćete bolje doživjeti emocije i osjećaje koje donosi glazba.

Bežične slušalice dolaze s funkcijom pametnog dodira pa možete postići niz funkcija jednostavnim dodirom, što je pogodno za korisnike u različitim scenarijima. Uz Smart Touch možete jednostavno mijenjati glazbu, odgovarati na telefonske pozive, podešavati glasnoću, pokrenuti glasovnog asistenta i još mnogo toga.

Izvor: Kickstarter

Koristi se tehnologija audio i video sinkronizacije ultraniske latencije kako bi se smanjilo kašnjenje između zvuka i videa dok istovremeno osigurava sinkronizaciju zvuka i slike za glatkije i ugodnije iskustvo slušanja.

Mikrofon ugrađen u slušalice za hvatanje zvukova iz okoline koristi inteligentne algoritme za analizu frekvencije i amplitude tih zvukova za emitiranje zvučnih valova koji su suprotni buci iz okoline, postižući učinak poništavanja buke. Na ovaj način možete dobiti jasniju i čišću kvalitetu zvuka u bučnim okruženjima, omogućujući vam da bolje uživate u glazbi, filmovima, pozivima itd.

Hyundai HYA1 bežične slušalice s baterijom kapaciteta od 25 mAh omogućuju do 4 sata korištenja, a za punjenje je potrebno oko sat vremena. Na čekanju će izdržati oko 35 sati, bez slušanja glazbe. Predviđeno vrijeme slanja slušalica prvim kupcima je u lipnju 2023. Slušalice je osmislio Hyundai Digital, koji pripada južnokorejskoj Hyundai grupi. Cijena je trenutno snižena sa 139 na 49 USD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI