USB-C docking

PHILIPS 45B1U6900C: Zaslon od 44,5 inča i 32:9 SuperWide omjer

Autor Krunoslav Ćosić

Monitor kombinira dvije radne površine u jednoj

Izvor: Philips

Philips Monitors predstavlja novi SuperWide monitor za koji kažu da će zamijeniti dual screen set-upove. 45B1U6900C je opremljen velikim zaslonom od impresivnih 44,5 inča (113 cm dijagonale), rezolucije 5120 x 1440 piksela te nekolicinom drugih značajki za profesionalce koji istovremeno žele obavljati više zadataka. Gustoća piksela je 120 ppi.

Dolazi s USB-C docking s RJ45. To je dodatna važna značajka koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji je. S ovim docking sustavom profesionalci se mogu spojiti na mrežu s RJ45, postaviti dostavu energije na svoj povezani uređaj, iskusiti video output visoke razlučivosti te spojiti vanjski uređaj za brzi prijenos podataka.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

Pojednostavite sve periferne uređaje od monitora do osobnog računala upotrebom priključnog USB priključka tipa C s jednim kabelom uključujući umrežavanje, video izlaz visoke razlučivosti s računala na monitor i surfanje internetom bez dodatnog mrežnog kabela, čak i bez LAN priključka na vašem prijenosnom računalu.

RJ45 veza preko USB-C nudi brzu i sigurnu vezu kada je to potrebno. Najveća podatkovna brzina omogućuje vam prijenos podataka s HDD-a na računalo brže nego ikad. Uz to, USB-C s isporukom napajanja može vam čak omogućiti napajanje i punjenje vašeg prijenosnog računala s monitora, eliminirajući potrebu za dodatnim kabelima za napajanje.

32:9 SuperWide zaslon sa zakrivljenošću od 1500R omogućuje kutove gledanja od 178/178 stupnjeva. Korisnicima više neće biti potrebna dva monitora - Philips 45B1U6900C profesionalcima omogućuje jednostavno otvaranje više prozora te dodatno široku perspektivu za gledanje video sadržaja.

Izvor: Philips

HDR 400 zaslon ima VESA certificirane i visokokvalitetne boje, monitor nudi ugrađeni stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integrirani KVM za upravljanje dvama osobnim računalima na istom monitoru.

Vrijeme reakcije monitora je 4 ms, pruža 450 cd/m2 svjetla, uz omjer kontrasta od 3000:1.

Certifikat TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 svojim stalno prisutnim filtrom plavog svjetla osigurava zaštitu od naprezanja očiju izazvanog upravo plavim svjetlom. Cijena za Philips 45B1U6900C je 1089 eura.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI