ZA URED I VAN UREDA

SAVRŠEN PRIJATELJ ZA PUTOVANJA: Novi prijenosni monitor

Autor Krunoslav Ćosić

Philips predstavlja novi monitor 16B1P3302D s mogućnošću naginjanja od 0 do 90 stupnjeva

Izvor: Philips

Dizajnerski identitet serije u kojoj se nalazi novi model monitora već je osvojio nagrade na Product iF Design Awards te Reddotu 2021. godine. Novi se model ističe prilagođenosti putovanjima zahvaljujući laganom i prijenosnom dizajnu.

Philips 16B1P3302D ima zaslon dijagonale od 15,6 inča (39,6 cm) te se može lako staviti u aktovku ili ruksak. Uz dva (dual) USB priključka na bočnoj strani monitora omogućeno je da se svaki USB-C kabel može priključiti i koristiti istovremeno. USB-C priključci imaju nekoliko funkcija kao što su punjenje, prezentiranje i postavljanje dual-screen setupa.

Izvor: Philips

FullD monitor s omjerom 16:10 je idealan za jednostavno gledanje s gotovo bilo kojeg kuta, uz SmartImage tehnologiju za visokokontrastnu i optimiziranu sliku te premaz zaslona monitora koji sprječava odbljesak.

Višekutno postolje se može naginjati od 0 do 90 stupnjeva te omogućuje kutove gledanja zaslona od 170/170 stupnjeva s IPS LED tehnologijom. Vrijeme odziva monitora je 4 ms, uz omjer kontrasta od 700:1 te svjetlinu od 250 cd/m2.

Izvor: Philips

Istaknimo i kako je novi Philips 16B1P3302D opremljen načinima rada EasyRead i LowBlue kako bi se smanjilo naprezanje očiju i pružilo lako iskustvo čitanja. IPS monitor je idealan za sve koji žele poboljšati svoj prijenosni radni prostor, a istovremeno zadržati istu razinu udobnosti koja dolazi s tradicionalnim uredom. Cijena za Philips 16B1P3302D je od 279 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI