OVO SE ISPLATI

UZ NEO QLED I OLED TELEVIZORE: Samsung poklanja pametne telefone

Autor Krunoslav Ćosić

Novi televizori su dostupni za prednarudžbu u Hrvatskoj, uz genijalne poklone

Izvor: Samsung

Nedavno predstavljene Neo QLED i Samsung OLED linije proizvoda nude vrhunsko iskustvo i proširuju mogućnosti gledanja. Novi uređaji su dostupni za prednarudžbu u Hrvatskoj, a za vrijeme trajanja posebne ponude kupci ostvaruju pravo i na odlične poklone.

Uz prednarudžbu najnovijih OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ te Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobivate pametni telefon Samsung Galaxy A53 5G. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobivate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K model pametnog telefona Galaxy S22.

Samsung Neural Quantum 8K procesor pruža ultimativno 8K iskustvo koje pokreće umjetna inteligencija, ima 64 neovisne AI mreže od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitetu slike te dodaje dubinu i oštrinu.

Izvor: Samsung

Tehnologija Quantum Matrix Technology Pro pruža vrhunski doživljaj velikog zaslona u kućnoj atmosferi te donosi poboljšanu kvalitetu slike zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svjetlima s 14-bitnom obradom i poboljšanjima umjetne inteligencije koja kontroliraju svjetlo kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje.

Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svijetlim i tamnim područjima za prikaz istinske HDR 10+ kvalitete slike baš kao što je filmski redatelj i zamislio.

Quantum Dot na novoj liniji Samsung OLED televizora donosi neusporedivo tamnu crnu, čistu bijelu i pune nijanse živih boja. Neural Quantum 4K procesor nadopunjuje glavne prednosti OLED tehnologije, poboljšavajući svjetlinu, boje, kontraste i pružajući detalje.

Izvor: Samsung

Tehnologija 4K AI Upscaling osigurava da iskusite snagu 4K u njenom punom sjaju. Također, po prvi put u OLED TV-u, Samsung OLED televizori dolaze s AMD-ovim FreeSync Premium Pro certifikatom za vrhunsko iskustvo igranja. Za impresivan doživljaj televizori bi trebali imati snažan zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Dolby Atmos tehnologija uranja vas u zvuk, prikazujući svaki detalj s neusporedivom jasnoćom i dubinom.

Crni rubovi su na Neo QLED 8K televizorima gotovo potpuno nestali te su zajedno s ultratankim okvirom obrađeni za maksimalno elegantan i diskretan dizajn. S minimalističkim okvirima, tankim profilom i ravnom poleđinom uklapaju se u svaki interijer, bez obzira na veličinu prostora. Infinity Screen zaslon i Infinity One dizajn također krase nove modele dok novi Samsung OLED televizori imaju diskretni LaserSlim dizajn.

Samsung poklanja Galaxy pametne telefone za svaku prednarudžbu uređaja iz nove Neo QLED i OLED linije. Promocija traje od 20.3. do 9.4.2023. ili do isteka zaliha poklona. Za više informacija o prednarudžbi i pravilima promocije posjetite poveznicu.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI