3 NAČINA RADA

ZA KRISTALNO ČISTE POZIVE: Slušalice s 4 mikrofona

Autor Krunoslav Ćosić

TCL MOVEAUDIO Air s jednim punjenjem baterije potrajat će 9 sati

Izvor: Krunoslav Ćosić

Ukupno trajanje ugrađene baterije u kutijicu u kojoj dolaze bežične stereo TWS slušalice TCL MOVEAUDIO Air je do 32 sata. Dok se vi odmarate od slušanja glazbe ili sugovornika kroz telefonske i video razgovore slušalice će se nadopunjavati.

Uklanjanje buke iz okoliša također je ugrađeno u TCL-ove slušalice te poboljšava jasnoću zvuka vašeg glasa omogućujući vam da jasno razgovarate dok primate pozive. Dok slušate glazbu preko zvučnika promjera 10 mm osjetit ćete duboke bas linije i profinjene visoke tonove za optimalnu udobnost i užitak.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: TCL

Iskoristite optimizirane postavke zvuka za najpopularnije scenarije: bass, ballance i podcast. Prebacujte se između njih tako da 3 puta dotaknete desnu slušalicu. Za svaku uspješnu promjenu čut ćete potvrdni ton. Zadani Bass booster EQ pruža poboljšanu glazbu s jakim basovima dok uravnoteženi (ballance) način rada pruža dobro izbalansiran zvuk, a podcast način čini da se glasovi jasno ističu.

Svaka slušalica mase 4,4 grama pruža do 9 sati slušanja, uz bateriju od 50 mAh. S kutijicom za punjenje kapaciteta 500 mAh možete ih napuniti do 3 puta, što je više od jednog dana ukupnog vremena reprodukcije. Dobit ćete 2 sata slušanja nakon punjenja slušalica u trajanju od 15 minuta. Neće im smetati niti okruženje s vodom jer su otporne na prskanje vodom (IPX4 certifikat).

Podržan je način niske latencije za vizualno-audio iskustvo bez kašnjenja što će biti itekako korisno za filmove i video igre u kojima nije prihvatljiva niti jedna milisekunda kašnjenja. U radu se koristi Bluetooth 5.2, a spajaju se na Android i iOS uređaje.

TCL MOVEAUDIO AIR product video Final 1121
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI