Gadgeti

ANKER NEBULA CAPSULE 3 LASER: Projektor koji stane u džep

Autor Krunoslav Ćosić

Laserski sustav omogućuje visoku svjetlinu, uz 300 ANSI lumena svjetline u 1080p HD

Izvor: Krunoslav Ćosić

Stat će u ruku pa kamo god krenuli možete sa sobom ponijeti Anker Capsule 3 Laser visine od samo 170 mm, uz promjer od 83 mm. Lako ga je spakirati u prtljagu ili jednostavno ponijeti u džepu ili torbici ako idete na zabavu ili želite u garaži ili vikendici pogledati film ili seriju.

Izvor: seenebula

Uz masu od samo 950 g ovaj prijenosni DLP projektor je za 90% manji od drugih projektora na tržištu koji daju sličnu svjetlinu. Bez problema ćete pogledati cijeli cjelovečernji film dužine do 2,5 sata, bez brige o napajanju zahvaljujući ugrađenoj bateriji od 52 Wh. CAIC tehnologija koristi svaki piksel za uštedu energije. Ako se uređaj koristi kao Bluetooth zvučnik za reprodukciju glazbe baterija će s jednim punjenjem potrajati do 10 sati. Ponovo će se napuniti za oko 3 sata.

Android TV 11.0 pruža vam obilje mogućnosti za zabavu—bez obzira na situaciju. Prijenosni projektor Anker Capsule 3 Laser radi s Google Assistantom i Chromecastom. Preuzmite Netflix s Nebula Playa te koristite aplikaciju Nebula Connect na svom telefonu za upravljanje Netflixom na samom projektoru.

Ne morate misliti niti na zvuk jer je u projektor ugrađen zvučnik od 8 W s podržanim Dolby Digital za realističan zvuk visoke vjernosti. Konačni rezultat je slika dijagonale od 40 do 120 inča i rezolucije 1920 x 1080, a projektor ima ugrađene HDMI 2.1, Type-C, Aux izlaz, Bluetooth, Wi-Fi te zrcaljenje ekrana (screen mirroring).

Naravno, podržana je i korekcija slike, ovisno o kutu pod kojim se slika projicira kako ne bi bilo izobličenja. Ima i autofokus uz koji će se projektor postaviti za idealno gledanje nakon samo tri sekunde, a svjetlina je 300 ANSI lumena. Tehnologija Laser Forge podiže kontrast na nove razine omogućujući vam da vidite najdublje crne i najsvjetlije bijele.

Spectacular Views Anywhere | Pre-Order Capsule 3 Laser Now
Izvor: Youtube