JEDINA NOVOST

IPHONE JE MALO OSVJEŽEN: Kako vam se sviđa nova boja?

Autor Krunoslav Ćosić

Hello, yellow! Ovo su osvježeni iPhone 14 i iPhone 14 Plus

Izvor: Apple

Dva Apple iPhone modela iz aktualne serije 14 dobila su novi izgled. Žuta boja pridružuje se liniji, a oba modela imaju izdržljivu Ceramic Shield, ažurirani unutarnji dizajn za bolje održive performanse i lakše popravke te duže trajanje baterije.

Novi žuti iPhone 14 i iPhone 14 Plus bit će dostupni za predbilježbu već od ovog petka 10. ožujka 2023., a u ruke prvih kupaca stižu u utorak, 14. ožujka.

“Ljudi vole svoj iPhone i oslanjaju se na njega svaki dan za sve što rade, a sada je tu i uzbudljiv dodatak liniji s novim žutim iPhoneom 14 i iPhoneom 14 Plus,” rekao je Bob Borchers, Appleov potpredsjednik Svjetskog marketinga proizvoda. “Izvanredno trajanje baterije, lagani dizajn, kamera i video značajke profesionalne razine, revolucionarne sigurnosne mogućnosti kao što je hitni SOS putem satelita i sve što iOS 16 nudi čine iPhone 14 odličnom opcijom za svakoga tko želi novi iPhone.”

Izvor: Apple

6,1-inčni iPhone 14 i 6,7-inčni iPhone 14 Plus imaju izdržljivi aluminijski dizajn za zrakoplove koji je otporan na vodu i prašinu, s prednjim poklopcem Ceramic Shield koji je čvršći od bilo kojeg drugog stakla pametnog telefona, štiteći iPhone od uobičajenog prolijevanja i od nesreća.

Ažurirani unutarnji dizajn pruža bolju dugotrajnu izvedbu — izvrsno za teška radna opterećenja i igranje s velikom snagom — dok poboljšava jednostavnost i pristupačnost popravaka. Oba modela uključuju prekrasan Super Retina XDR zaslon s OLED tehnologijom koja podržava 1200 nita vrhunske HDR svjetline, zajedno s podrškom za Dolby Vision.

Veći zaslon iPhonea 14 Plus fantastičan je za gledanje sadržaja, streaming Apple Fitness+ vježbi i igranje igrica te se telefon može pohvaliti najdužim trajanjem baterije od bilo kojeg iPhonea ikada.

Apple iPhone 14 i iPhone 14 Plus trenutno su dostupni u midnight (ponoćnoj) boji, starlight, (PRODUCT)RED, plavoj i ljubičastoj boji, a bit će dostupni u žutoj boji sa 128 GB, 256 GB i 512 GB kapacitetima za pohranu, počevši od 799 USD (SAD) i 899 USD (SAD).

Izvor: Apple

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI