Huawei Themes

OBILJEŽAVANJE KINESKE NOVE GODINE: Godina vodenog zeca na pametnim satovima

Autor Krunoslav Ćosić

Zec je dio kineskog zodijaka, a novu kinesku godinu može se obilježiti na ekranu sata

Izvor: Huawei

Simbol vodenog zeca predstavlja najjači simbol sreće u kineskom zodijaku, a dočekan je uz veliko zadovoljstvo svih koji slave. Huawei je ovu posebnu prigodu proslavio izdavanjem nove kolekcije luksuznih pozadina pametnih satova na temu zeca, a možete ih isprobati na modelima Watch GT 3 Pro ili Watch GT 3 SE.

Elegantni dizajn zasigurno će razveseliti i zablistati na pametnim nosivim uređajima brojnih korisnika i dodati dašak sofisticiranosti svakom izgledu. Simbol zeca istaknut je na svakoj od pozadina sata uz jedinstveni uzorak koji dodaje teksturu i karakter cjelokupnom izgledu.

One koji uživaju u spoju umjetničkog senzibiliteta sa suvremenim dizajnom privući će ova elegantna kolekcija. Korisnici Huawei pametnih satova mogu birati između niza prilagođenih vizuala s temom zeca uključujući elegantni crni dizajn sa zlatnim detaljima koji će se sigurno istaknuti u svakoj kombinaciji te onaj s motivom nježnog noćnog neba koje je decentno osvijetljeno srebrnim zvijezdama.

Izvor: Huawei

Za više informacija o kolekciji pozadina sata s motivom zeca, otvorite Huawei Health App, potražite pojam zec (rabbit) i nabavite onu pozadinu sata koja najviše odgovara vašem stilu. Na Huawei Themes je dostupno 70.000 posebno dizajniranih lica satova.

Prodaja i potražnja za pametnim nosivim uređajima poput pametnih satova uvelike raste. Samo u Europi preuzimanja sučelja satova s Huawei Themes su porasla za 52% godišnje, što samo daje potvrdu da su pametni satovi prerasli funkciju sportskog pomagala i postali su dio svakodnevnog outfita koji želimo personalizirati svojem stilu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI