BAŠ JE MOĆAN

THINKPHONE: Ima kompletan set sigurnosnih rješenja

Autor Krunoslav Ćosić

Lenovo kaže da je ovo najmoćniji poslovni telefon

Izvor: Lenovo

Lenovo ThinkPhone by Motorola donosi moćne specifikacije i glatku integraciju sa svim ThinkPad uređajima. Idealan je za korisnike uređaja Lenovo Think. Uređaj predstavlja jedinstvenu kombinaciju Motorolinih mobilnih inovacija i posvećenosti poslovnim korisnicima kompanjie Lenovo.

Dolazi s moćnim premium specifikacijama kombiniranim s jedinstvenim dizajnom i savršenom integracijom s ThinkPad uređajima kao što je najnoviji ThinkPad X1 Carbon Gen 11 uz brojna sigurnosna unaprjeđenja.

Izvor: Lenovo

Korisnici na raspolaganju imaju kompletan set sigurnosnih rješenja s jedinstvenom podrškom koja isporučuju potrebnu zaštitu i upravljanje uređajem uz ThinkShield. Uz napredne funkcije uređaj ima specijalizirani hardver i softver koj se brine za kompletnu sigurnost cijelog uređaja.

S ugrađenim AI sigurnosnih hardverskim i softverskim rješenjima kao što je Moto Threat Defense IT organizacije su potpuno zaštićene. Pored toga, organizacije mogu lako aktivirati ThinkPhone uređaje zaposlenima uz Zero Touch i tako upravljati cjelokupnom grupom telefona uz pomoć rješenja kao što su Moto OEMConfig i Moto Device Manager.

Izvor: Lenovo

Lenovo ThinkPhone by Motorola posjeduje i Moto Secure, aplikaciju koja služi kao hub za sve elemente koji se tiču sigurnosti i privatnosti. Uz Moto OEMConfig ili Moto Device Manager, IT administratori mogu s daljine konfigurirati Moto Secure funkcije na ThinkPhone uređajima, od lock screen podešavanja do mrežnih obavještenja.

ThinkPhone stiže i s Moto KeySafe rješenjem koje uključuje odvojeni procesor koji radi na Android operativnom sustavu i koji pruža dodatni sloj sigurnosti kako bi najosjetljiviji podaci u telefonu imali maksimalnu zaštitu. Moto KeySafe čuva PIN-ove, šifre i kriptografske ključeve u posebnoj sredini dizajniranoj da bude otporna na bilo kakve pokušaje kompromitiranja, čuvajući podatke i izvana i iznutra.

Izvor: Lenovo

Padne li telefon s visine do 1,25 metara neće mu biti ništa jer ThinkPhone posjeduje MIL STD 810H certifikat i dizajniran je korištenjem aramid vlakana koja su jača od čelika, aluminijskog okvira i Gorilla Glass Victus zaštite ekrana. Padne li u vodu do dubine 1,5 metara, može bez problema tamo i ostati do 30 minuta.

Na kućištu se nalazi legendarna crvena tipka smještena sa strane, a čije se funkcije mogu podešavati kako biste imali trenutni pristup najkritičnijm poslovnim funkcijama i aplikacijama. U kućištu je smješten čipset Snpardragon 8+ Gen 1, ekran je dijagonale 6,6 inča u fullHD+ rezoluciji. Kamera je 50-megapikselna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI