VPN, BOLJI ZVUK

GOOGLEOV TELEFON JE SVE MOĆNIJI: Stigle su nove značajke za Pixel

Autor Ivan Vukić

Odlične novosti za korisnike Googleovih pametnih telefona

Izvor: Youtube

Pixel 7 i 7 Pro sada uključuju Google One VPN, bez dodatnih troškova, tako da je vaša mrežna aktivnost zaštićena na mrežnoj razini bez obzira koju aplikaciju ili web-preglednik koristite. Bez obzira radi li se o zračnoj luci ili vašem lokalnom kafiću VPN je tu kako bi osigurao da se vaš mrežni promet ne može povezati s vašim identitetom.

Sada možete pregledati svoje postavke sigurnosti i privatnosti, razine rizika i druge informacije na jednom mjestu, što olakšava zaštitu vašeg telefona, računa i lozinki. To uključuje nove akcijske kartice koje vas obavještavaju o svim sigurnosnim rizicima i daju vam jednostavne korake za poboljšanje vaše privatnosti i sigurnosti.

Izvor: Google

Ne postoji ništa frustrirajuće od toga kad ne možete jasno čuti osobu s druge strane vašeg telefonskog poziva. Uz Clear calling vaš Pixel 7 ili Pixel 7 Pro sada poboljšava glas drugog pozivatelja i smanjuje njegovu pozadinsku buku tako da ćete ih moći jasno čuti ako su na bučnom mjestu — sve zahvaljujući čipu Tensor G2.

Izvor: Google

Pixelov Snimač (Recorder) upravo je postao još pametniji s oznakama zvučnika. Kada snimate i transkribirate razgovor na engleskom s Pixelom 6 ili novijim modelom Recorder sada identificira i označava svakog govornika i umeće prijelom retka kada se govornik promijeni. Možete snimiti intervju, sastanak, predavanje ili razgovor sa svakom označenom osobom pojedinačno.

Izvor: Google

Ova značajka koristi strojno učenje za obradu tako da sve možete gledati kako radi, dok snimate. A kada snimanje završi govornike možete jednostavno ponovno označiti njihovim imenima.

Prilagodite svoj Pixel telefon s tri nove pozadine odabrane kulture kako biste proslavili Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Ilustrirao umjetnik, pjesnik, podcaster i autor Morgan Harper Nichols, ovo je djelo nadahnuto interakcijama i pričama iz stvarnog života.

Digitalni ključ automobila je značajka koja vam omogućuje zaključavanje, otključavanje i pokretanje kompatibilnog automobila samo pomoću vašeg telefona. Sada se ključ može dijeliti s prijateljima i obitelji koji trebaju pristup vašem vozilu. Svoj digitalni automobilski ključ možete dijeliti na Pixelu i iPhoneu, a uskoro i na odabranim telefonima s Androidom 12+.

Izvor: Google

Provjera gramatike na Gboardu sada je dostupna na francuskom jeziku (uz španjolski i engleski). Live Translate sada može prevoditi tekstove u vašim aplikacijama za razmjenu poruka (i poslane i primljene) na još pet jezika: arapski, perzijski, švedski, vijetnamski i danski.

Bolje pretraživanje sada je dostupno na Pixelu 4a i novijim Pixel telefonima tako da možete brzo pronaći ono što tražite — bilo da je to aplikacija, kontakt, snimka zaslona, postavka ili web rezultat. Transkripcija glasovnih poruka u Porukama sada podržava Pixel 4a i novije Pixel telefone.

Pixel’s Biggest Feature Drop Yet | December 2022
Izvor: Youtube