27 inča dijagonale

PHILIPS 27B1U7903: Vizualne performanse sa samo jednim kabelom

Autor Krunoslav Ćosić

4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 monitor omogućuje značajke visokih performansi

Izvor: Philips

Model 27B1U7903 dijagonale 27 inča prvi je Philipsov monitor s tehnologijom Thunderbolt 4 za povezivanje nove generacije uređaja. Namijenjen je kreativnim profesionalcima, umjetnicima i profesionalcima unutar
kulturnih i kreativnih sektora koji traže rješenja koja zadovoljavaju njihove specifične potrebe, a sve s ciljem izražavanja kreativnosti.

Profesionalci poput snimatelja, kolorista, fotografa i grafičkih dizajnera ovise o maksimalnoj točnosti boja i detaljima dok 4K UHD (3840 x 2160 piksela) rezolucija pruža točnost i detalje koje zahtijevaju CAD i 3D grafičke aplikacije.

Izvor: Philips

Monitor kombinira nevjerojatne vizualne performanse sa sigurnim priključkom s jednim kabelom, održivim materijalima i elegantnim dizajnom. Opremljen je značajkama visokih performansi koje profesionalcima omogućuju postizanje novih razina produktivnosti.

Ključne performanse

Preko Thunderbolt 4 ulaza/izlaza omogućen je prijenos video i audio podataka, prijenos podataka, Ethernet, napajanje snagom od 90 W i lančano povezivanje. MiniLED zaslon s maksimalnih 1400 nita osvjetljenja nudi najveći broj zona lokalnog zatamnjenja unutar 27-inčnog monitora (2304 zone, u usporedbi s uobičajenih 576 zona).

Izvor: Philips

Thunderbolt 4 kompatibilan je s USB4, što znači da će korisnici zasigurno uživati u najboljoj i najbržoj dostupnoj USB brzini do 32 Gbps. Philips 27B1U7903 opremljen je nizom ergonomskih značajki usmjerenih na održivost poput skrivenog senzora snage koji omogućuje do 80 % uštede energije.

VESA DisplayHDR 1400 omogućuje dublje crne i svjetlije bijele nijanse s ultra-realističnim efektima u gamingu i filmovima dok se UltraClear 4K UHD rezolucija koristi za ekstremne detalje i preciznost. Sve je zapakirano u četverostrani dizajn bez okvira i integrirano upravljanje kabelima za elegantan i uredan izgled.

Izvor: Philips

IPS tehnologija nudi izuzetno široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva, a Mini LED pozadinsko osvjetljenje poboljšava kontrolu osvjetljenja i omjera kontrasta. Tehnologija Quantum Dot, inovativna tehnologija poluvodičkih nanokristala, precizno emitira svjetlost za proizvodnju živopisnih i dinamičnih boja.

Zero Bright Dot eliminira nedostatke LCD svijetlih točaka dok SmartUniformity pruža dosljednu svjetlinu na cijelom zaslonu, a vrijednost Delta E manja od 1 osigurava maksimalnu točnost boja uz zaštitu od bilo kakve razlike u boji između više zaslona. Cijena za Philips 27B1U7903 je 9.781,00 kuna (1.299,00 eura).

Izvor: Philips

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI