SUPER SU BOJE

SATOVI SU KORISNI, ALI I ZABAVNI: Od praćenja spavanja do praćenja sporta

Autor Krunoslav Ćosić

Xiaomi Smart Band 7 Pro ima ugrađen GNSS sustav za brže pozicioniranje

Izvor: Xiaomi

Opremljen je 1,64-inčnim pravokutnim AMOLED zaslonom visoke razlučivosti od 280 x 456 piksela, uz 326 ppi. Xiaomi Smart Band 7 Pro poboljšava iskustvo gledanja svakog zahtjevnog korisnika na mnogo praktičniji i ugodniji način zahvaljujući uvećanom području gledanja i funkciji automatske svjetline (maksimalno 500 nita), bez žrtvovanja na estetskim detaljima.

Vidljivo područje Xiaomi Smart Band 7 Pro je otprilike 84% veće u usporedbi s Mi Smart Band 6 i 50% veće u usporedbi s Xiaomi Smart Band 7.

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Bavite li se sportom sigurno ćete između 110 sportskih načina rada pronaći i svoj, a korištenje pametnog sata ispunit će posebne potrebe svakog korisnika za praćenjem aktivnosti. Uz ugrađeni GNSS sustav, što je novost u popularnoj seriji pametnih narukvica, imat ćete pozicioniranje i točnije praćenje rute, što ga čini idealnom opremom za sve ljubitelje sporta u pokretu.

Od senzora sat dolazi sa senzorom otkucaja srca, sa senzorom za kisik u krvi, ima akcelerometar, žiroskop i senzor ambijentalnog svjetla. Izračunat će i vaš stres. Omogućuje praćenje ženskog zdravlja predviđajući menstrualne cikluse ili povezane informacije. Jasno, svi podaci i praćenje trebaju se koristiti samo za osobnu referencu te se ne koriste u medicinske svrhe.

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Xiaomijev sat ima otpornost od 5 ATM i trajanje baterije kapaciteta 235 mAh do 12 dana. Preko magnetskog priključka punjenje traje oko 60 minuta. Omogućuje ne samo praćenje sportskih i ne sportskih aktivnosti nego pomaže i kad ne možete gledati u ekran sata – recimo, za telefonske pozive i poruke.

Što se tiče dizajna Xiaomi Smart Band 7 Pro ima više od 150 izgleda brojčanika, 2 boje remena s 8 različitih opcija remena 4 ugodne taktilne izvedbe. Gadget služi i kao must-have dodatak u ormaru svih ljubitelja mode koji žele nadopuniti odličan poslovni look, otići na večernju zabavu ili izgledati sjajno na planinarenju.

Xiaomi Smart Band 7 Pro mase 20,5 grama (bez remena) dostupan je po cijeni od 779 kn (99,90 EUR), a dolazi u zanimljivim bojama remena: Ivory, Olive, Orang, Blue, Black i Pink, uz dvije posebne boje (Pine Green i Moon Gray).

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI