STAR WARS

ZA OBOŽAVATELJE RATOVA ZVIJEZDA: Lego Mandalorijski svemirski brod

Autor Krunoslav Ćosić

Masivni Lego komplet sastoji se od 6187 dijelova

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Obožavatelji Ratova zvijezda sada se mogu pridružiti TV svijetu Mandalorijanca. Lego kit dolazi i s minifigurom samog naslovnog lika Dina Djarina kojeg glumi Pedro Pascal i njegovog nahočeta Grogua, također poznatog kao The Child (Dijete), a obožavatelji ga krste Baby Yoda jer je ista vrsta.

Set Mandalorian Razor Crest dugačak je 72 cm, širok 50 cm, visok 24 cm i bogat je detaljima. Uključuje uklonjive motore i kokpit, kapsulu za bijeg i komoru za zamrzavanje ugljikom veličine minifigure. Nakon izrade model se može prikazati na inovativnom stalku i ploči s informacijama.

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Zamislite da ste galaktički lovac na glave dok gradite i prikazujete Lego Star Wars Ultimate Collector Series verziju zvjezdanog broda The Razor Crest (75331). Prepun je autentičnih detalja koji upućuju na nezaboravne trenutke iz Star Wars: The Mandalorian.

Gornji dio zvjezdanog broda i njegovih ogromnih motora podižu se radi lakšeg pregledavanja detaljne unutrašnjosti, a kokpit se može ukloniti za pristup spavaćim prostorima. Ima bočne otvore i pretinac za teret s ormarićem za oružje, komoru za zamrzavanje ugljikom plus odvojivu kapsulu za bijeg.

Odvojiva kapsula za bijeg ima prostor za minifiguru. Izložite Lego minifigure i figure na stalku pored ploče koja prikazuje važne činjenice o The Razor Crestu.

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI