ŠTO KAŽETE?

PROCURILE SU FOTOGRAFIJE: Samsung Galaxy S23 i Galaxy S23+

Autor Smartlife

Fotografije otkrivaju gotovo sve o budućoj seriji koja stiže početkom 2023. godine

Izvor: TWITTER @ONLEAKS

Kompanija Samsung i svi mi smo barem nekoliko mjeseci daleko od najave premijere, a same premijere Galaxy S23 serije vjerojatno pet mjeseci.

Ipak, konačan dizajn sva tri telefona je odavno "utvrđen" i već smo saznali da se Ultra tj. Samsung Galaxy S23 Ultra neće bitnije razlikovati od Samsung Galaxy S22 Ultra telefona. Ostala dva modela hoće…

Procurile su slike Galaxy S23 i Galaxy S23+ telefona koji imaju drugačiji dizajn i više nećemo vidjeti prepoznatljiv otok za kamere nego će one "plutati" na sličnom mjestu gdje su bile one s Galaxy S22 serije.

Ako mislite da ste ovo već vidjeli negdje - u pravu ste! Vidjeli smo to svi na Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu pa je jasno da će nova serija imati unificiran dizajn i da će sva tri modela više sličiti jedan na drugi i sa zadnje strane (s prednje se ionako već teško mogu razlikovati na prvi pogled).

Razlike će, osim estetskih, ostati i na strani hardvera. Samsung Galaxy S23+ će biti nešto veći od Samsung Galaxy S22+ telefona i to 157 x 76 x 7,6 mm naspram 157 x 75 x 7,6 milimetara, a ekran će biti iste dijagonale, 6,6 inča. Očekujemo punjenje snagom od 25 vati, Snapdragon 8 Gen 2 čipset za sve modele kao i bežično punjenje.

S druge strane, Samsung Galaxy S23 zadržat će ekran dijagonale 6,1 inča uz dimenzije povećane za manje od pola milimetra. Kapacitet baterije će biti oko 5% veći na oba telefona i trebao bi iznositi 3.900 mAh.

Slike u galerijama je objavio dojavljivač koji je obično vrlo precizan i do sada je pogađao većinu stvari o Samsung uređajima koje čekamo. Imamo i prvi video.

EXCLUSIVE - Samsung Galaxy S23 renders and design revealed video in Hindi - हिन्दी
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI