NOVE NAOČALE

VELIKI ZASLON U VAŠEM DŽEPU: I na vašoj glavi

Autor Krunoslav Ćosić

Nove nosive naočale Lenovo je predstavio u Berlinu

Izvor: Krunoslav Ćosić

Zaslon ovih naočala omogućuje sve - od igranja, streaminga filmova do privatnosti u pokretu. Lenovo Glasses T1 su nosive naočale za konzumacija sadržaja u pokretu. Lenovo time proširuje snagu pametnih telefona i prijenosnih računala s virtualnim monitorom kako bi stvorio bolja iskustva za sve, od igrača i streamera do hibridne radne snage.

Lenovo naočale su kompatibilne s mnogim današnjim modernim pametnim telefonima, tabletima i prijenosnim računalima s punom funkcijom USB-C te nude vrhunsku kvalitetu slike, visokoučinkovitu optiku za produljeno trajanje baterije. I lagane su kako bi korisnici mogli uživati u sadržaju.

Izvor: Lenovo

Uz sve veću računalnu snagu mobilnih uređaja mobilni igrači imat će koristi od nošenja osobnog monitora u džepu. Trend je jasan, korisnici mobilnih uređaja žele moći igrati više igara i streamati više videa.

Predviđa se da će globalno tržište mobilnog igranja dosegnuti 153 milijarde USD do 2027., rastući godišnjom stopom rasta od 11,5% dok će tržište video streaminga dosegnuti 972 milijarde USD do 2030., rastući prosječno godišnje 18,1%.

Ove naočale nisu namijenjene samo za zabavu i igranje. Budući da je hibridni rad postao nova norma profesionalci žele učiniti više na svojim mobilnim uređajima, ali rad na privatnim dokumentima kritičnim za poslovanje na računalu u javnim prostorima stvara rizik. Koristeći Lenovo GlassesT1 radnici imaju privatni radni prostor kako bi spriječili tuđi pogled preko ramena.

Izvor: Lenovo

Izvor: Krunoslav Ćosić

Lenovo naočale T1 spremne su ispuniti zahtjeve mnogih različitih korisnika. Uz većinu potpuno funkcionalnih Windows, Android i MacOS uređaja opremljenih USB-C-om naočale se također mogu povezati s iOS uređajima opremljenim Lightning Connectorom, putem dodatnog adaptera. Korisnici pametnih telefona Motorola mogu iskoristiti Ready For kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja i zabave uz Lenovo Glasses T1.

Kako bi se maksimizirala udobnost za produljenu upotrebu Lenovo Glasses T1 opremljene su izmjenjivim kopčama za nos, podesivim dijelovima za sljepoočnicu i podržavaju prilagođene dioptrijske leće putem priloženog okvira koji se može pričvrstiti.

Uz micro-OLED tehnologiju zaslona pruža se nevjerojatno bogatstvo boja i supervisok omjer kontrasta od 10.000:1. Uz visoku optičku učinkovitost i nisku ukupnu potrošnju energije Lenovove naočale mogu streamati video zapise ili omogućiti igranje igara s povezanih mobilnih uređaja, bez brige o pražnjenju baterija povezanih uređaja.

Lenovo Unboxed: Lenovo Glasses T1
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI