DOBRA BATERIJA

FITBITOVA JESENSKA LINIJA: Pomoći će vam da živite zdravije

Autor Krunoslav Ćosić

Inspire 3, Versa 4 i Sense 2 tri su nova uređaja iz Fitbita

Izvor: Fitbit

Fitbit je oduvijek bio usmjeren na to da svi u svijetu budu zdraviji. Milijuni ljudi diljem svijeta koriste Fitbit svaki dan — od provjere koliko su dobro spavali do vježbanja i praćenja informacija u aplikaciji. Sljedeća generacija Fitbit nosivih uređaja kombinira Fitbitove alate za zdravlje i dobrobit s Googleovom pametnošću — Inspire 3, Versa 4 i Sense 2 su novi modeli, još su tanji i udobniji pa ih možete nositi cijeli dan i noć, bez svakodnevnog punjenja baterije.

Bilo da ste usredotočeni na poboljšanje svog mentalnog zdravlja, pripremate se za trčanje maratona ili započinjanje nove zdravstvene i wellness rutine na izbor imate niz uređaja jednostavnih za korištenje.

Uz informacije o vašem tijelu, poput broja otkucaja srca u mirovanju, zasićenosti kisikom (SpO2), praćenja spavanja i odgovora tijela na stres možete bolje razumjeti kako upravljati svojim holističkim zdravljem. Evo kako svaki uređaj može zadovoljiti vaše potrebe:

Fitbit Inspire 3 je uređaj za praćenje vaših aktivnosti, jednostavan je za korištenje te pomaže da ostanete zdravi, uz trajanje baterije od 10 dana. To je sjajan početni uređaj s dobrim zaslonom u boji koji može pratiti važne metrike po najpristupačnijoj cijeni.

Fitbit Inspire 3
Izvor: Fitbit

Fitbit Versa 4 je pametni sat usmjeren na fitness koji nudi više od 40 načina vježbanja, statistiku u stvarnom vremenu, ugrađeni GPS i minute aktivne zone. Premium značajke kao što je Daily Readiness Score pomažu vam da postignete svoje ciljeve aktivnosti – sve sa 6 dana baterije život u tanjem i lakšem dizajnu.

Fitbit Versa 4
Izvor: Fitbit

Fitbit Sense 2 je kompanijin najnapredniji pametni sat usmjeren na zdravlje, s više od šest dana trajanja baterije. Pomaže upravljati stresom i pratiti zdravlje vašeg srca sa senzorima koji mogu detektirati znakove fibrilacije atrija putem Fitbitove aplikacije EKG i PPG algoritam (oba odobrena od FDA i CE označeni), varijabilnost otkucaja srca, temperaturu kože i još mnogo toga. Sat također uključuje Fitbitov novi senzor Body Response koji mjeri cEDA za cjelodnevno upravljanje stresom.

Fitbit Sense 2
Izvor: Fitbit

Fitbit Premium, koji je uključen u sve kupnje novih uređaja tijekom šest mjeseci, podiže vaše iskustvo još dalje s dodacima kao što su Dnevni rezultat spremnosti i Profil spavanja za dublje poniranje u vašu statistiku i napredak te više od 1000 vježbanja i sesija svjesnosti za održavanje uma i tijela aktivnim.

Izvor: Fitbit

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI