POPUT PORSCHEA

PORSCHE DESIGN I AGON BY AOC: Što kažete na ovaj stil?

Autor Krunoslav Ćosić

Gaming monitor PD27S dolazi s vrhunskim gaming performansama

Izvor: AOC

Kad se spoje performanse i dizajn rezultat je zadivljujući monitor na kojem ćete obožavati igrati video igre. Porsche Design i AGON by AOC udružili su snage i predstavili Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, 27-inčni (68,6 cm) premium gaming monitor s dizajnom inspiriranim Porscheovim sportskim automobilima.

Brzina osvježavanja povećana je sa 165 Hz na 170 Hz, monitor ima vrijeme vremenom odziva od Grey-to-Grey (GtG) 1 ms kao i DisplayHDR 400 certifikat te široki raspon boja. PD27S kombinira upečatljiv, čist i funkcionalan dizajn s tehnologijama visoke razine pružajući zadovoljstvo korisniku u svakoj prilici – od svakodnevnih zadataka do poslovnih obaveza, zabave i gaminga visokih
performansi. Rezolucija ekrana je QHD (2560 x 1440 piksela).

Izvor: AOC

Glavna atrakcija modela PD27S je pjeskareno aluminijsko lijevano postolje sa svojom čvrstom, funkcionalnom izradom i jedinstvenim oblikom koji podsjeća na upravljač i žbice kotača sportskog automobila.

Čist aerodinamičan dizajn ima i zašiljene površine na kućištu na stražnjoj i prednjoj strani, slijedeći tako funkcionalni raspored unutarnjih komponenti. Metalni mrežasti umetci, slični otvorima za hlađenje zraka u automobilima, sadrže zvučnike na lijevoj i desnoj strani monitora.

Ti su dijelovi neizravno osvijetljeni pozadinskim osvjetljenjem s prilagodljivim RGB osvjetljenjem (Light FX) za povećanje dinamičnosti i kvalitete iskustva korisnika. Zahvaljujući ergonomskom postolju PD27S nudi orijentaciju zakretanja, visinu od 150 mm kao i podešavanje nagiba i rotacije.

Izvor: AOC

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S ima ravan IPS (AAS) panel za visoku preciznost i širok raspon boja. Zahvaljujući snažnoj i živopisnoj reprodukciji boja 10-bitnog IPS panela PD27S pokriva 95% raspona DCI-P3 i 99% raspona sRGB, što mu omogućuje izvrsnost u ispunjavanju svih zahtjeva koji se odnose na kvalitetu i oštrinu slike.

USB 3.2 hub s 4 priključka omogućuje da se periferni uređaji poput tipkovnice, miša ili vanjskih diskova mogu brzo i jednostavno povezati smanjujući nered i petljanje kabela, dajući čist i funkcionalan raspored svakom random stolu. Za potpuni audio-vizualni doživljaj PD27S ima dvostruke zvučnike od 5 W poboljšane DTS-om za isporuku jasnog i bogatog zvuka. Cijena za monitor Porsche Design AOC AGON PRO PD27S je 3769 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI