BAŠ JE BRZ!

U FORMATU OD 32 INČA: Prvi 240 Hz 4K gaming monitor

Autor Krunoslav Ćosić

Odyssey Neo G8 ima 1000R zakrivljeni VA panel s tehnologijom Quantum Matrix

Izvor: Samsung

Samsung je predstavio prvi 240Hz 4K gaming monitor Odyssey Neo G8 s munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz s Quantum Mini LED tehnologijom kako bi omogućili realistično iskustvo igranja igara.

Novi 32-inčni Odyssey Neo G8 prvi je i najbrži monitor na svijetu koji kombinira 4K (3.840 x 2.160) 1000R zakrivljeni VA panel s vremenom odziva od 1 ms (GtG) i 240 Hz osvježavanja slike. 4K rezolucija također je podržana rasponom boja do 95% DCI-P3 raspona boja.

Izvor: Samsung

Dizajn monitora Neo G8 inspiriran je kultnim stilom Odyssey Neo G9 nudeći cool vanjštinu koja je prepuna vrhunskih značajki za igranje. Igrači će dobiti točnost u stvarnom svijetu kako bi maksimalno iskoristili svoj potencijal i natjecali se na najvišoj razini u bilo kojem okruženju za igranje.

Quantum Mini LED tehnologija s preciznom kontrolom gusto upakiranih LED dioda osigurava da igrači vide i tamne i svijetle scene onako kako su zamislili. Uz to, Quantum HDR 2000 s vršnom svjetlinom od 2000 nita i omjerom statičkog kontrasta milijun prema jedan donosi najsuptilnije detalje za neusporedivo uranjanje u doživljaj.

Izvor: Samsung

CoreSync osvjetljenje koje se nalazi na stražnjoj strani monitora automatski detektira boje na ekranu i projicira ih u stvarnom životu kako bi stvorilo dublji osjećaj uranjanja. Matte Display tehnologija pruža zaštitu protiv odbljeska i refleksije smanjujući ometanja i držeći korisnike usredotočene na sadržaj ispred sebe.

Novi Samsungov monitor nudi postolje podesivo po visini (HAS) kao i funkciju zakretanja i naginjanja za ergonomsku učinkovitost i montažu u skladu s Udrugom za standarde video elektronike (VESA). Korisnici mogu prilagoditi svoj prostor za maksimalnu udobnost i produktivnost, uz podršku fleksibilnosti Neo G8.