HLADNJACI, PERILICE

Dobili su više nagrada nego bilo koji drugi brend u 2022.

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je osvojio nagrade J.D. Power za kućanske aparate

Izvor: Samsung

Na temelju studije zadovoljstva uređajima J.D. Power 2022 u SAD-u Samsung Electronics America je dobio više nagrada za kućanske aparate nego bilo koji drugi brend u 2022. Zadovoljstvo potrošača mjereno je na ljestvici od 1000 bodova, a kategorije uređaja ocjenjivane su na ljestvici od pet faktora: jednostavnost korištenja, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

Izvor: Samsung

Samsung je ove godine zauzeo najviše mjesto u sljedećim segmentima kućanskih uređaja:

U segmentu Side-by-Side hladnjaka Samsung je drugu godinu zaredom rangiran kao broj jedan od pet marki. Osim toga, Samsung je bio brend s najboljim rezultatom u svih pet čimbenika mjerenih unutar modela indeksa: jednostavnost upotrebe, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

U hladnjacima za zamrzavanje s gornjom montažom Samsung je rangiran kao broj jedan od pet marki u zadovoljstvu kupaca postigavši najviše faktorske ocjene u: značajkama i postavkama, performansama i pouzdanosti, cijeni te stilu i izgledu.

Izvor: Samsung

U samostojećim uređajima Samsung je zauzeo prvo mjesto od pet robnih marki i postigao najbolje rezultate u svih pet čimbenika: jednostavnost upotrebe, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

Unutar segmenta zidnih pećnica Samsung je drugu godinu za redom zauzeo prvo mjesto od pet robnih marki i pokazao se najboljim u faktorima jednostavnosti upotrebe, značajke i postavke te performanse i pouzdanost.

Izvor: Samsung

U perilicama rublja s gornjim punjenjem Samsung je četvrtu godinu zaredom rangiran kao broj jedan od pet marki. Ima najviša ocjena u svih pet faktora: jednostavnost korištenja, značajke i postavke, performanse i pouzdanost, cijena te stil i izgled.

Izvor: Samsung

"Ponosni smo što nas J.D. Power prepoznaje kao vodeći brend kućanskih aparata u tržišnom udjelu kao i po zadovoljstvu kupaca s našim kuhinjskim aparatima", rekao je Shane Higby, voditelj poslovanja kućanskih aparata u Samsung Electronics America. "Čast nam je biti vodeći u industriji s inovativnim kuhinjskim aparatima i modernim dizajnom koji su relevantni za današnje potrošače."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI