VRIJEDAN POKLON

PRILIKOM KUPNJE NOVOG TELEVIZORA: Samsung daruje soundbar

Autor Krunoslav Ćosić

U promociju su uključeni ovogodišnji Neo QLED 8K i 4K modeli

Izvor: Samsung

Uz sliku ide i ton. Samsung je pripremio pogodnost za kupce Neo QLED 8K i 4K modela televizora – na poklon će dobiti Samsung soundbar u vrijednosti do 7199 kuna. Multimedijalni doživljaj televizora time će biti potpuniji.

Soundbar omogućuje surround zvuk zahvaljujući najnovijoj tehnologiji Dolby Atmos i Q-symphony koja vaš doživljaj gledanja kod kuće podiže na novu razinu, a uz prigodan soundbar na dar doživjet ćete pravo koncertno iskustvo iz udobnosti vlastite fotelje.

Novi Samsung Neo QLED 8K i 4K modeli televizora nastavljaju se na dosadašnje Neo QLED linije proizvoda uz još više inovacija i odličnih tehnologija. Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najjasnije detalje.

Izvor: Samsung

Napredna tehnologija Neural Quantum 8K procesora, uz primjenu umjetne inteligencije kako bi se postigla jača razina kontrasta i svega što se gleda učinila kristalno jasnim, unaprjeđuje uživanje u filmovima i serijama u kinematografskoj kvaliteti.

Novi Neo QLED televizori donose i brojne mogućnosti za zabavu i rad unutar četiri zida kao što su video pozivi, nakon što se upari televizor s računalom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo. Moći ćete tako okupiti cijeli svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe.

Ako vam treba više prostora za rad spojite svoj pametni telefon sa svojim Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podjelu zaslona na čak četiri dijela – bit će to savršeno za trenutke kad trebate više zaslona za rad ili želite pratiti više sadržaja u isto vrijeme.

Televizor je namijenjen i za igranje, uz Super Ultrawide široki prikaz radnje u omjerima prikaza 21:9 i 32:9 te nadograđenu Gamebar traku koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu. Akcija u kojoj možete dobiti soundbar traje do 17. srpnja 2022.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI