POZNATA JE I CIJENA

Ima 100-vatno punjenje baterije, ima 100x zum

Autor Krunoslav Ćosić

Honor je svoj prvi premium smartphone omogućio hrvatskim korisnicima

Izvor: Krunoslav Ćosić

Honor Magic4 Pro, predstavljen u Barceloni tijekom Mobile World Congressa, stigao je na hrvatsko tržište. Pametni telefon nevjerojatno uspješnog kineskog brenda (broj 1) donosi zanimljive funkcionalnosti, a jedna od njih svakako je punjenje snagom od 100 W. I putem žice i bežično! Naviknuti smo na velike brzine punjenja putem žice, ali nitko nije učinio tako veliki iskorak kao Honor uvođenjem bežičnog punjenja – baterija od 4600 mAh će se napuniti za oko 30 minuta.

Trostruka stražnja kamera s ultra-fuzijskom računalnom fotografijom podiže standarde u industriji. Novi model iz Honora sadrži široku kameru od 50 MP sa senzorom u boji od 1/1,56 inča, ultra široku kameru od 50 MP od 122°i telefoto kameru od 64 MP.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Ultra-Fusion tehnologija računalne fotografije omogućuje fuziju u cijelom rasponu žarišne duljine pružajući izvrsne mogućnosti snimanja. Široka kamera od 50 MP i ultra široka kamera od 50 MP pružaju 65% povećanje oštrine i jasnoće slike uz pomoć tehnologije obrade fotografija.

Nakon primjene fuzijske računalne fotografije širokom kamerom, periskopska telefoto kamera od 64 MP pruža optički zum od 3,5x i digitalni zum od 100x, dodatno poboljšavajući oštrinu i jasnoću slike za 160%.

Zahvaljujući posebnom algoritmu za računalnu fotografiju i video grafiju, Honor Magic4 Pro može snimati visokokvalitetne fotografije tijekom snimanja videozapisa, što nije ograničeno kvalitetom snimanja videozapisa, kao što je to uobičajeno kod drugih pametnih telefona.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Podržano je i 10-bitno Log 4K video snimanje sa 60 sličica u sekundi, što nitko drugi u industriji pametnih telefona nije postigao. Za snimke kinematografske kvalitete telefon koristi Magic-Log Movie Master tehnologiju i AI filmske efekte.

S prednje se strane odmah primjećuje simetrični dizajn Eye of Muse s četverostruko zakrivljenim zaslonom veličine 6,81 inča 2LTPO i ultra tankim okvirima za iznimno iskustvo i udoban osjet u ruci. Zaslon prikazuje do 1,07 milijardi boja i podržava 100% DCI-P33, što daje oštrije, realističnije boje kao u kinu te intenzivnije gaming iskustvo.

Tamara Rimac, Honor
Izvor: Krunoslav Ćosić

Nova generacija LTPO zaslona i Honor MotionSync tehnologije na Magic4 Pro pružaju brzo osvježenje od 1 Hz do 120 Hz.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G pokreće novi Honor Magic4 Pro koji u usporedbi s prethodnom generacijom poboljšava performanse CPU-a za 20%, performanse GPU-a za 30%, a mogućnosti koje donosi umjetna inteligencija (AI) povećavaju se za nevjerojatnih 300%.

Cijena za Honor Magic4 Pro s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu je 8299 kuna. Uz novi telefon dostupne su i slušalice Honor Watch GS 3 s cijenom od 1999 kuna.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Bruce Huang, Honor
Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI