I ZA DJECU

Ultrazvučni repelent protiv komaraca i drugih štetočina

Autor Krunoslav Ćosić

Narukvica s funkcijom sata omogućuje funkcionalnost itekako poželjnu tijekom ljeta

Izvor: Aliexpress

Prijenosni ubojica komaraca namijenjen je za razne situacije u kojima „leteći psi“ napadaju i grizu. Idete li na kampiranje, svakako se osigurajte ne samo od neugode i dosadnih letećih stvorenja nego i od potencijalnih bolesti koje komarci mogu prenijeti.

Narukvica svojim izgledom podsjeća na danas uobičajene pametne satove tako da pokazuje i točno vrijeme, dolazi u dvije boje (bijela i crna), a osim na ruci odrasle osobe može se koristiti i na dječjoj ruci. Stavite li dijete na spavanje, ne morate brinuti o komarcima koji će ga ugristi.

Izvor: Aliexpress

Proizvođač ne nudi dodatne informacije o uređaju koji u radu koristi ultrazvučne valove. Ugodno se nosi na ruci sa silikonskom narukvicom, a sam ekran nije prevelik tako da ne zauzima previše prostora na ruci niti smeta u bilo kakvom radu. Debljina sata je 12,5 mm, širina 31 mm dok je ukupna dužina sata s narukvicom 25 centimetara.

Pri punjenju se središnji dio izvadi van remena te spoji na klasični punjač od pametnih telefona. Cijena uređaja koji spašava u ljetnim mjesecima je oko 100 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI