JOŠ SU PAMETNIJI

VRIJEME JE ZA NADOGRADNJU: Google asistent za Galaxy Watch4

Autor Krunoslav Ćosić

Glasovno upravljanje sa satom – možete ga pitati što god želite

Galaxy Watch4: Music, payments and even more, right on your wrist
Izvor: Youtube

Samsung Electronics i Google zajednički nastavljaju razvijati jedinstvenu Wear OS platformu koja stvara vezu između Android uređaja. Platforma dolazi s Google Play koji korisnicima daje pristup nekim od najpopularnijih Googleovih aplikacija i usluga, uključujući Google Maps, Google Pay i YouTube Music.

Korisnici pametnih satova Samsung Galaxy Watch4 mogu preuzeti Google Assistant na svoje uređaje kako bi mogli koristiti glasovno upravljanje i razne interakcije, brze odgovore na pitanja i pomoć u pokretu. Uz pristup i Bixbyju i Google Assistantu korisnici će imati napredniju funkciju glasovnog pomoćnika izravno sa zapešća.

Izvor: Samsung

Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic bili su prvi pametni satovi s novim Wear OS Powered by Samsung, izgrađeni u suradnji s Googleom. Opremljeni su s One UI Watch, Samsungovim najintuitivnijim korisničkim sučeljem do sada. Serija Galaxy Watch4 osnažena je naprednim hardverskim performansama.

Galaxy Watch4 opremljen je Samsungovim revolucionarnim BioActive senzorom koji se može pohvaliti manjim i kompaktnijim dizajnom koji ne umanjuje točnost mjerenja. Ovaj 3-u-1 senzor koristi jedan čip za precizno pokretanje tri moćna zdravstvena senzora — optički otkucaj srca, analiza srca i bioelektrična impedansa tako da korisnici mogu pratiti svoj krvni tlak, otkriti nepravilne otkucaje srca, mjeriti razinu kisika u krvi i po prvi put izračunati tjelesni sastav.

Izvor: Samsung

Alat za mjerenje sastava tijela korisnicima daje dublje razumijevanje njihovog općeg zdravlja i kondicije, s ključnim mjerenjima kao što su skeletni mišići, bazalni metabolizam, tjelesna voda i postotak tjelesne masti. Možete jednostavno provjeriti sastav tijela sa zapešća sa samo dva prsta. Za otprilike 15 sekundi senzor vašeg sata će uhvatiti 2400 podatkovnih točaka.

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI