I ZA TELEFONIRANJE

SLUŠALICE ZA SPAVANJE: Poslužit će i kao maska za oči

Autor Igor Martić

Navike spavanja su različite, ali postoje i oni koji se uspavljuju uz glazbu

Izvor: Aliexpress

Ne morate više spuštati rolete, mučiti se na putovanjima avionom jer vam smeta svjetlo ili buka osobe koja je pored vas (u krevetu ili sjedalu). Dobro će doći i za odlazak u park u kojem se možete opustiti.

Prozračna maska za oči ima implementirane slušalice koje se bežično preko Bluetootha spajaju na izvor glazbe (telefon, laptop, televizor, glazbeni player…). Omogućeno je i bočno spavanje, a ne samo spavanje na leđima tako da vam maska niti u tom slučaju neće smetati niti vam ometati san.

Izvor: Aliexpress

Za stotinjak kuna dobit ćete binauralni stereo dizajn, udobnu pamučnu tkaninu od memorijske pjene s udobnom i mekom prozračnošću. Ovo će biti idealno za osobe sa simptomima poteškoća sa spavanjem tako da će polako utonuti u san dok uživaju u glazbi, a također mogu smanjiti utjecaj vanjskog svijeta.

Ako živite pored bučne prometnice ili se na poslu želite na kratko odmoriti ova Bluetooth 3D eye mask također pomaže. U radu se koristi Bluetooth 5.0 protokol s dosegom do 10 metara, glazba je u rangu od 20 Hz do 20 kHz, a razina zvuka je 90 dB. Promjer zvučničke jedinice je 30 mm.

Izvor: Aliexpress

3D eye mask će se napuniti za dva sata, a zatim pri 50 posto glasnoće baterija od 200 mAh omogućuje 10 sati slušanja glazbe. Naravno, masku možete koristiti i za telefonske razgovore jer ima ugrađeni mikrofon tako da će vas i to možda uspavati. Na svojem telefonu, u Bluetooth postavkama, samo potražite oznaku BT-01 i konekcija će se ostvariti.

Dimenzije maske su 28 x 14 centimetara, a zgodno je što se može i prati (na ruke), uz prethodno izvađen Bluetooth adapter. Ne morate misliti niti na šminku ako ste se prethodno našminkali jer uz 3D dizajn nema kontakta i pritiska na licu. Nema niti pritiska na nos pa će disanje biti uobičajeno zahvaljujući dobroj ergonomiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI